Minedy arkadaşlarr sayenizde dün beşiği netleştirdim park beşik alıcam şüphem yok o konuda :) bugünde bebek arabası fikirlerinizle geldimmmm. şimdi tam bakıyorum beğeniyorum ya yorumlarında olumsuz bişey okuyorum ya da birileri şöyle olsun diyor aklım yine karışıyor. aradıgım özellikler tek elle kapama, hafiflik, tentesinin büyük olması, kirlendiğinde kolayca cıkarıp yıkayabileyim kumaşını falan. şimdi yenidoğan için ben travel sistem düşünüyordum ama anneler ıkıye bölünmüş durumda sanki, kimisi baston bebek arabasının daha kullanıslı oldugunu söylüyor kımısı travel daha rahat dıyor. kullanıp memnun kaldıgınız bebek arabası modellerını yazar mısın ? suan joie litetrax 4 düşünüyordum ama cıkmıyor sanırım kuması bırde baston bebekcıler o kadar para vermeye gerek yok dıyor. vazgecmıs durumdayım ondan. eşim biraz once baby home 760 modelini atmıs onu kullanan var mı ? + ekimde doğacak bebiş inşallah baston bebek arabası mı travel mi ? + önereceğiniz modeller ??? teşekkür ediyor fikirlerinizi bekliyorum.. benım gıbı arayıs ıcınde olan arkadaslara fıkır olan bı post olsun :)
Merve123a Minedy travel bence lullanişli deil çocuk buyudumu sikimtili ve ağir bende baston hafif kullanişli bişey düşünüyorm
Haribo42 Minedy chicco liteway 3 (yenilenmis bi baston tente tam kapaniyor hafiff yenidogana uygun belki icine battaniye bisey seresis yagmurluk ve ayak örtüsü mevcut) :)
Haribo42 Minedy baby homu bende merak ediyorum yorum bulamamistim nette (tipi cok guzel degil ama kaliteli duruyo)
Aycann12 Minedy bende son günlerdeyim daha almadım çok araştırdım hala kararsızım baby hope düşünüyorum en sonunda onu alcam galiba
Minedy Haribo42 hemmmen not alıyorum markayı modeli hepsıne tek tek bakıcam onerıler bıtınce :) tesekkur ederımm
Minedy Haribo42 araba acıkken cok kalabalık duruyor aynı bebek arabasından bahsedıyorsak eger. benım bahsettıgım su : https://urun.n11.com/cift-yonlu-bebek-arabasi/baby-home-bh-760-gold-bilyeli-teker-cift-yonlu-bebek-arabasi-P17633722
Haribo42 Minedy yok benm dediğim normal bastondu ama bu daha güzelmiş yani yeni doğagana baya uygun gibi de kaç kilo acaba keşke bi kullanan çıksa ya
Haribo42 Minedy yorumları okudunmu bu sitedekii bunun bi üst modeli varmış o daha iyiymiş acaba hangisi.. bunun tekerler hemen bozuluyomuş ön tekerler saçma sapan gitmeye başlıyomuşş
fencianne91 Haribo42 kaç kilo olduğunu bilmiyorum ama geçen arkadaşım aldı şu an kullanıyor bu arabayı.geçen gezmeye çıktığımızda tekerleklerinden ses geliyordu gıcır gıcır 😂garantiye gönderecekti.tekerleklerinde sorun oluyomuş sanırım genelde
Minedy Haribo42 Haribo42 o linke tıklayıp actıgınızda baya yorum var memnun olmayan cok az kısı var ama ıste bılemedım. bıde ben ankarada yasıyorum bunu nerden bulabılırım yakından ıncelemek ıcın onuda hıc bılmıyorum
Minedy fencianne91 aaaaa :( zaten on tekerleklere hıc ısınamamıstım . ust modelı neyse onu bulmalıyım
Haribo42 Minedy iyi yorumlar kullandıktan sonra yapılmamış çoğu hızlı ulaştı kaliteli vs demiş Biraz kullanmaya başlayan ztn tekerleri yazmış:))
Aycann12 Minedy https://hizliresim.com/YQ0a7k Bu model canm ama baby home değil baby hope bu daha iyi galiba.