Sevvaldal Oslem39 ben hergün kullanıyorum. Dvt geçirdim çünkü daha önce. Sigvaris en iyi markalarından birisi. Sabah yataktan kalkmadan bacağınızı yukarı kaldırıp 5 dk tutup çorabı giyin.
iremmvebebegi Oslem39 Benimde işimden dolayı hep varsim oldu,bir de genetik birazda.Ama daha yeni yrni ağrı yapmaya basladı,doktor al ve giy dedi ama daha almadım.Kullanmazsan sıkıntı çıkarır sana diyo,çok korktum :(
Sahreyldrm Ben önceki doğumumdan sonra bacaklarimda pıhtı oluştuğu için başladım 10 aydır kullanıyorum şimdi pıhtı bitti hamileyim yine kullanıyorum her gün tekrar oluşmasını engellemek için
Sagliklagel Sahreyldrm merhaba. En de sizinle aynı durumdayim şuan 15 haftaligim ve yeni giymeye basladim.orta basınçlı külotlu çorap sizin çorabını nasıl.normal bedenime göre olanı olmadı bir b3den büyüğünü aldım sürekli bacaklarımı kesecek sekilde birikiyor surekli cekiyorum korkuyorum
Yaseminisanur Sahreyldrm merhaba geçmiş olsun.bende yeni külotlu varis çorabı aldım acaba nasıl kullandınız baştan pes etmek istemiyorum
Sahreyldrm Yaseminisanur külotlu çok zor oluyor kuzum ya ben birkaç gün cikarmiyordum doktor sabah giy akşam çıkar diyordu ama öyle daha da zorlanıyor insan ben en sonunda yapacak başka bir çarem yok mecbur giyeceksin dedim sonradan sonraya alıştım sabah giydim akşam çıkardım benim kasigimda büyük pıhtı vardı düzeldi çok şükür şimdi tedbir amaçlı dizde kullanıyorum
Sahreyldrm Yaseminisanur aman canım pes etme sakın mecburiz ona alisacaksin başka caremiz yok ki sonraları azalacak o rahatsızlıklar
Sahreyldrm Yaseminisanur alışırsın zamanla canım inşallah sıkma canını bunlar için en azından bir çözümü tedavisi var hadi o da olmasaydı
Sahreyldrm Sagliklagel ben doğum yaptıktan sonra başladım kuzum 10 aydır külotlu kullaniyordum şimdi hamileyim 10 haftalık gebeliğin belli değilken doktor dizde vermişti şimdi dizde kullanıyorum daha önce kasiklarimda da vardı pıhtı çünkü doğumdan sonra oluştu geçti ama her ihtimale karşı kullanıyorum külotlu çok zor oluyor ya
Sagliklagel Sahreyldrm anladım canim.ben de hamilelik öncesinde diz üstü kullanıyordum zorlanmıştım külotlu iyi olur diye düşündüm daha da zormus
Sahreyldrm Sagliklagel diz üstü sürekli aşağı iniyor çekiyorsun da külotlu çok sıkıyor ya kesiyor sanki insanın bacağını