Tugcehar87 Denizben biraz fazla olmuşsun üçte dağa çok kilo alınıyormuş ödem tutuyor vücut hamur işini çok mu tüketiyorsunuz tatlı falan
Boncuk9 Denizben 32. Haftam 14 kilo aldım ama zayıf ve uzundum kiloya ihtiyacım varmış aslında ama sadece yüzüm ve göbeğim var buaralar doktor dahil çok kilo almışsın diye moralimi bozdu
AynurDemir Doktorlar hamilelik boyunca 12 13 kilo alınmasını öneriyor. Yapısal bi durumda olabilir ama bence doktoruna danış belki diyet programı uygular canım
Belinya Tugcehar87 ben 25 ten sonra hızlı kilo almaya başladım ama genel olarak şuan 31 haftalığım 12 kilo almışım. Bana çok fazla geliyor ama balon gibi şişliğim var yüzüm.ellerim.ayaklarim davul gibi yaaa
Denizben Tugcehar87 evet ama ben hamile kalmadan önce sigara içiyordum bıraktım acaba ondan dolayı mı böyle oldum bilmiyorum
Msl_ege Ben 41 le hamile kaldım şuan 49 um 😅 29 haftalığım . Biraz fazla olmuş senin . Doktorun bişey demedi mi ?
Tugcehar87 Belinya bende öyle 28 kadar 6 kilo aldım 31 haftalığım bende 12 kilo oldu sabahları yüzüm ellerim benimde hep şiş allah yardımcımız olsun
Belinya Tugcehar87 ay sorma canm yaa bu son aylar çok zormuş cidden Rabbim hayırlısıyla bitirmemizi nasip etsin inşallah. Bu şişlik beni mahvetti yaa. Sabahları kendimi tanıyamiyorum cidden çok komik oluyorum 😂😂😂
Tugcehar87 Belinya evet benimde öyle gözlerim açılmıyor normalde evde giydiğim terlik yürürken ayağımdan fırlardı şimdi uzun süre çıkarmıyayım ayağımdan elimle tutup çekiyorum anca çıkıyor çok zor valla 🤗
Belinya Tugcehar87 aynen cnm o değilde burnum çok büyüdü yaa normalde minicik olan burnum aldı başını gidiyor valla, 🤣
Tugcehar87 Belinya allah iyiliğini versin kahkaha attım ya hamilelik acayip birşey acayip şeyler oluyor gerçekten benimde saçlarım gürleşti ve dökülmüyor artık burnum aynı benim 😂😂😂
Belinya Minedemir15 neyse ki yalnız değilim. Bu burun büyümesi nedir arkadaş çözemedim yaa. Sanki burunda ne kadar et ve yağ oranı varda bu derece büyüyor 🤣🤣🤣
pptya01 Ben de 15 oldum 35 bitiyor bugün. 12 13 hayal oldu ve işin kötü yanı devasa olan karnım değil kalçalarım
Cellys Bende 22 haftalik oldum ve tam 9 kilo almisssim.. 50ye hamile kaldm.. suanda 59 kiloym.. bende hizli gidiyorum malesef ama hep yanlis beslenme yuzunden.. :(