1ogrencianne Hzlhakko benim de öyleydi çok dengesiz bi yeme biçimim vardı tatlı, ekşi, acı, baharatlı hepsinden yedim ama tatlı daha az yedim oğlum olacakmış 😂
dere07 Gulsah7171 bende de aynı durum var ama kendimi frenliyprum ayda bir veya iki haftada bir yiyorum 😂
Bozonana Ya sadece cips olsa pizza hamburger evde deliriyorum valla eşimde kızıyo başka bişeyde yemek istemiyo canım 😇😇😬 napcaz bilmiyorum
Userss Gulsah7171 ahhh bende hamileyken deli gibi canim cip isterdi esim kizardi yedrmezdi ondan gizli yerdim🙈 Simdide emziriyorum diye yedirmiyor ama yine gizli gizli yiyorum😏
madl41 Gulsah7171 benimde canım baharatlı cips istiyor ama çok zararlı yani kilo için damar tıkanıklığı için 😔 tostta istiyorum ama sucuklu yiyemem Ekmek de kabızlık yapıyor kendime hakim oluyorum 😊
Aby34 madl41 tam bugday ekmeğinden bol kaşarlı tost yap canım hep protein faydalı hem de bebeğine kalar iyi geliyor tam buğday ekmeği kabız a yapmıyor bn günde 3 ltre su içiyorum daha hiç kabız olmadım Allahın izniyle
Meryemtoptas Gulsah7171 bende Bi ara böyleydim tabi gebelik şekerim olduğu için azıcık azıcık yiyordum çok canım isteyince 😂 olabiliyor yani hamilelik sıkıntınız yoksa. Yiyin valla
Ps15 Gulsah7171 ben de abartmadan canım isteyince yiyorum, bide kola normalde de severim zaten bulantıya çok iyi geliyor ama az içiyorum eşiminkinden yemekte bazen dayanamıyorum🙈
madl41 Aby34 Saol canım dediğini yapacağım 😊 ben su içemediğim için çok fazla rahatsızlanıyorum yediklerimden ekmek hiç yemedim ama tam buğday ekmeğini deniyceğim😊
Anacsevgidolumelek Gulsah7171 oluyor oluyooorr cips degil yazmayayim ama genelde sekerli seyler aseriyorum kizim olacak ama sanirim o da tatli seyleri sevecek 😞