Gulsah7171 Ay kızlar canım sürekli cips istiyo valla yiyorum da ama hergün yiyesim var siz ne alemdesiniz
espalp Gulsah7171 ben bir tek tost aş eriyorum 🤦🏼♀️ Kurulu saat gibi haftada bi kez aynı gün🤦🏼♀️ Dayanamıyorum 😱
Hzlhakko Gulsah7171 bende de var o kendimi tutuyorum evde kendi cipsini yap desem aynı tadı vermeyecek 😁😁
1ogrencianne Gulsah7171 benim de canım lays klasik istiyodu hep şu sıralar unuttum biraz 😂 ama canım istediğinde yedim kısıtlamadım
espalp Merve526 birçok şeye göre masum aslında tost. Ben sadece kilo almamam gerekiyor o yüzden korkuyorum 🤦🏼♀️
Gulsah7171 1ogrencianne ben unutamıyorum ya önceden haftada 1 yerdim şimdi hergün yiyesim var 2 gün önce yedim bugün yine istedim eşimden çok zararlı abarttın iyice dedi
Hzlhakko Gulsah7171 aldığında hemen paketi bitirme nefsini körelt benimde içim yanıyor sevmediğim fantalar kolalar istiyor canım 😁
1ogrencianne Gulsah7171 evet ya bana da izin çıkmıyor eşimden o da kızınca çekiniyorum. biraz ara ver canım yiyince daha çok yiyesin geliyor çin tuzu yüzünden 🤦🏻♀️