klebsiella Kizlar merhaba süt olarak gunluk dogal cam şişe sutleri mi yoksa kutu sutleri mi iciyorsunuz ? Ben pinarin kucuk sutlerinden iciyorum umarim faydasi vardir. Başka onereceginiz var mi ?
Domatesimm klebsiella ben de aynısından tüketiyorum Çünkü büyüklerden alınca bitmiyor. Ve şişkinliğim geçti iyi geliypr. Bazen köy sütü alıp yoğurt yapıyorum o zaman bi bardak ayırıyorum da içiyorum. Her zaman bulunmuyor o da.
Dsa klebsiella doktorum günlük süt sadece, sek dedi. Yoğurt olarak da günlük sütten yapılan ev yoğurdu.
klebsiella Kizlar peki bu cam sutleri kac gunde tuketmemiz lazim actigimizda cunku cok buyuk ve ben amcak 4 gunde bitirebilirim. O zaman gunluk anlami kaliyor mu 🙁
Ayselcnt Bende pınarın sütünü içiyorum.. Kutu olan.. Bide organik var küçük onu içiyorum.. Cam şişeden mi içmeye Başlasam 🤔
Lidya Süt içemiyorum laktoz intoleransı var ama süt içmekten gına gelirse diye yazıyorum kefir çok iyi
Oge Lidya aynı şekildeyim laktozsuz süt içiyorum deneyebilirsiniz biraz pahalı diğer sütlere istinaden
Yildiz1 Kızlar bimdeki vitaminli bebek devam sütünü öneriyorlar bebeğe yarıyormuş bende içmeye başladım
AhmetPelinKl Ben hangi marka olursa içiyorum bazen de sütçü getiriyor ondan içiyorum hepsi aynı yeter ki için kızlar. Ben günlük 1 lt ye yakın içiyorum inşallah faydası olur
Oge [bilinmeyen] orjin dediğiniz çiğ süt ise dr lar yasaklıyor ama içmek istiyorsanız aman diyim bilindik yerden alın bakteriler var bebeğe bulaşan. Sütten
AhmetPelinKl klebsiella inşallah faydası olur😃 kimi görsem bana bol bol süt iç diyor doğduğunda başı sağlam olur cansız olmaz kemikleri diyor içiyorum bende.ilk 3 ay içemedim tabi. Acısını çıkarıyorum 😅 umarım tüm bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olur🙏