Gamzeemrmrt Atlarlayasayan göksu aklımda var ama sence dalga konusu gıbı degıl dımi. Cok kararsızızım bu ısımde.
Lovelies Gamzeemrmrt 21 haftamdayım inşAllah rabbim nasip eylerse kızım olacak bende Sare , alya , mina , ve hilal düşünüyorum :) Birde öyküliya :)
Gamzeemrmrt Lovelies alya istıyodum koydular mirada oyle😂 öykü ismini cok begenıyorum inşlh kımse koymaz. Hosuma gıdıyo ☺️
Teonam Defne koyma kesinlikle aşırı inatçı ağlak takıntılı oluyorlar... Zümra ismini önerebilirim anaç yardımcı küçük hanım zeki becerikli oluyorlar ( okul öncesi öğretmeniyim ) 😊
Gamzeemrmrt Teonam 😂 alişkınım inata canım oglumun masllahı vr defne ısmıde cok guzel karakter meselesi bu bnce tşk edrm
Atlarlayasayan Gamzeemrmrt yok ya neden dalga olsun benşm arkadaşım vardı göksu diye lisede hiç dalga geçildiğini duymadım görmedim.ben de çok istiyordum eşim istemedi ilk bebeğimde
Lovelies Gamzeemrmrt umarım koymazlr :) canım zaten benim saydıklarım onlar ama eşim hilal alya yada sare arasında kaldı:)) cok zor isim şeçmek birde herkes tarfından kafada cok karşıyor biri onu koy biri bunu özellikle kaynana giriyorsa o dahada zor:))
Gamzeemrmrt Lovelies evet cnm kesınlıkle 😂 eşim bnmle dalga gecıyo annemle onun rahmetli annesının ismini koy gıtsın dıyo bıde bn uyuz oldum hep tekrarlıyo 😂😂