Asli0611 Sagliklagel ‘bir canavar kolay yetişmiyor şimdiden ben geliyorum diyor’ diyorum bende kendi kendime herkes öyle dediğinde inanma kimseye sen bebeğini hisset yeter 😌😌
zynpgdkl Dorukunannesi95 12.haftadayım bulantı hapı kullanmama rağmen hiç fayda etmedi elden ayaktan düştüm annemde kaldım 15 gün kardeşimde kaldım 1 hafta eve giremedim 5-6 kez serum takdılar su bile içemiyorum üzülüyorum bebeğim beslenmiyor diye vicdan azabı çekiyorum 😢
zynpgdkl Asli0611 buradan takip edip önerileri uyguluyorum ama bi saat sonra çıkardıgımda bi daha o şeyi agzıma alasım gelmiyor.
Asli0611 zynpgdkl sodayı araştırabilirsin zaten mineralli su olduğu için hiçbir zararı yok ağır yemeklerden kaçın yeter
Aspenya44 zynpgdkl drama çok hafif bende senin gübiydüm zofer dil altı alıyorum hergün 1 rane. Doktor yazmadan ecz vermiyo. İnan mucize gibi beni ayağa kaldırıyo. Dpktıruna söyşe yazsın dene istersen
Asli0611 betussa yanii 9 haftalıkken zaten kımıldamaya başlıyor ve her geçen gün büyüyor hissetmemek pek mümkün değil bence
Busearassu Asli0611 Ilk kez 19 haftada hissettim ben şimdi ise ne zaman duracakda yatacam ben diye bekliyorum 🙂🙂
Asli0611 Busearassu illa ki hissetmissindir de öncesinden ihtimal vermemissindir damar atması dediler mi hiç
DemetDigesu Asli0611 nifty genetık fetal test olarak gecıyor bır tup kanla annenın kanına gecen bebegın dna sından tum hastalıklar cınsıyet hatta sac ve goz rengıne kadar ogrenebılıyorsun ınternetten arastırın nifty yazıp
sevgitekes Asli0611 Evt çok erken sat 22 ocak benim 13+2 yim ilk bebek hiç hissetmiyorum çok merak ediyorum 🙏