Asli0611 Ps15 tabi ki öyle salı günü dr kontrolüm var zaten bende bebegime zarar gelsin istemem tabi ki önce danışacağım inşallah zarar vermez düşündüğümüz kadar
Asli0611 Nata97 öyle tabi ki hamilelikten önce bile bu konuda çok titiz davranırdım keratin yapılırdı bekleme süresini camın önünde tamamlardım
Asli0611 Arzymn ki kimyasal birşeyle de saç basıl iyileşir bende onu bilmiyorum bakalım dr a danışmadan yapmayacağım tabi ki
Tgbatem Asli0611 keratini normal zamanda bile önermiyorlar bende ombre yaptırdım geçen hafta😊diplere hiç değmedi kokuyada maruz kalmadım haftaya doğumum fotoğraf çekiminde bakımsız olmak istemedim 😂
Asli0611 Tgbatem keratin zaten insanın ihtiyacı olan bişi saçta ve tırnakta var saça kimyasal yükleyerek bitiriyoruz yok ediyoruz onu. İhtiyac bence ekmek gibi su gibi sürekli boya yaptıran biri olarak inanılmaz rahat ediyorum doğumdan sonrası için tavsiye ederim 😀
Levmel Asli0611 bende yarin omre yaptircam inşallah 3. Aydan sonra bi skntı olmuyormuş canım 26 haftalığz bizde,,doktorlar öyle diyor 3.ayı bitirmek gerekiyormuş boya bakım vb. İçin.
Manok Asli0611 ben transfere gidecegim ay, adetim gelmeden keratinimi yenilemek istedim kimyasal diye goze alamadim lutfen sizlerde bikac ay dayanin kızlar 🤗
Tgbatem Asli0611 kuaförüm aşırı kanserojen içerdiği için yapmıyor doğal bir bakım maskesi war ondan yaptırıyorum 😊
25agustos Asli0611 aslında saf keratin olarak yapsan belki sorun olmayabilir çok kötü durumdaysa sacların. Yine aynı şekilde uygulanıyor diye duymuştum keratin yağı
Asli0611 Sedaelif006 püsürük püsürük saçlarımız varsa sakinleşmesi için yapılan bir bakım maskesi ama kokusu çok keskin ve kimyasal var sanırım biraz da
Heisenberg Asli0611 Ben her ay düzenli yaptırıyordum ama hamile değilken bile zor dayanıyordum o kokuya lütfen hamileyken yaptırmayın boşverin gitsin bebeklerimizden önemli değil
Asli0611 Heisenberg bende öyle 2-3 ayda bir yaptırıyordum kokusu beni çok etkileöiyor cam kenarında yaptırıyordum zaten de ben saca sürüldükten sonra bebege zararı ne onu bilemedim
Gamze88 Asli0611 şuan hiç bişi yapamıyorum da Doğum öncesi bi bakım şart ama dedgim gibi içime sindiremiyorum😥hayırlısı bakalım,zaten cok dolgun bi saçım yok keratinle daha da incelemesini istemem yani,çünkü cok zarar verdiğini söylüyor kuaförüm
Deniziimmm Asli0611 canım normalde çok zararlı sakın derim yaptırma ben hamile kalmadan önce yaptırdım yok yani öyle bir koku çok tehlikeli imiş ayrıca .. ama 3 aydan sonra açma boyama yaptırdım sıkıntı olmadı. Şükür
Asli0611 Deniziimmm boya konusunda sıkıntım yok zaten dip boya yaptırmıyorum bide temas eden bi keratin var onu merak ediyordum
Tgbatem Asli0611 işimiz nedeniyle farklı ile taşındık sorma şansım yok netten baktım ama hatırlayamadım 10 lu kutu ydu içinde 10 ml lik tüpler wardı diğer yüklemeyi yapmadığı için karşılaştırma yapamıyorum seninki kadar anında etki etmiyordur sanırım ama nashi nin durulanmayan 150 ml lik spreyi bana çok iyi geldi onu tavsiye edebilirim bonocure nin kırmızı olan onarıcı şampuanını kullanıyorum birde bonacureninde 10 ml lik bakım maskeleri war ondan da memnun kaldım😊
25agustos Asli0611 aslında aktarda doğal yağlar satan yerde eczane de olması lazım. Doğal yaşam diye biryer vardı orda görmüştüm ben kendin bile yapabilirsin