Pnrarvn Melis06 depend çok daha rahat oluyor bence ben ilk bebeğimi erken doğum yaptık hazırlığım yoktu hastanede hasta bezi verdiler yürümek oturmak mümkün değil depend aldık hemen çok rahat ettim
kocisininprensesi Melis06 ben Carrefour’dan 18 ki paket depend aldım uygundu, birde extra uzun ped aldım 2 paket
Chan Melis06 hemşirelerin taktıkları işlevini yitirince hep depend kullandım çok da memnun kaldım. Ekstra bir iç çamaşır gerektirmiyor.
Melis06 Chan giyip cikarmasi daha zor degil mi dependi bide neblm direkt camasir islanio gibi hissettirmiyor mi
Chan Hastanede ped kullanılmıyor, ben olduğu gibi geri getirdim. Komple depend paketini bitirdikten sonra pede geçiş yaptım.
Aycann12 Chan bende depent aldım için 10 tane var ama hepsini koymadım 5 tane tek koydum hepside kullanılıyomu bi günde 3 tane değiştirirsende yetmezmi ertesi gün zaten Ewe gidiliyor 🤔
HillKse Melis06 doğumjanede hasta bezi takmışlaedı odaya gelir gelmez depend giydim evde de ilk 5-6 gün kullandjm baya kullanışlı 🙋♀️
Kahramanlar Ben orta boy aldım ama çoğunluk depend büyük boy alınmalı diyor bilginize büyük boyda alacağım mecburen
Btlblgn Kahramanlar kaç kilosunuz orta boy abartıldığı kadar dar değil ben orta boy aldım 79 kiloyla girdim Doğuma basenlerimde geniş yani çok rahat oldu
Mayasey Kahramanlar ben de normalde m bedenim. Gebelikte 5 kilo aldım sadece haftam şuan 34... Depend yine de en büyük boy aldım. Paketi açtım Bi tanesini giydim, iyiki büyük almışım dedim. Güzel oldu gayet
Btlblgn Melis06 depend aldım çok rahat ettim 8 gün oldu doğum yapalı çok rahat ettim ama lohusa pedi çok gereksiz depend kullandım bikaç gün sonra normal pede geçtim gece için olana lohusa pedi kalın ve çok uzun rahat edilmiyor boşa almışım
Chan Aycann12 Giyilir o kişisel tercih ama gereksinim açısından gerekli değil. Kendi kilot formunda ve kavrayışında.
Melis06 Btlblgn medium mu canim ben suan 62 kiloym daha doguma 1,5 ay var ama medium olr heralde bana dimi
Busranur38 Melis06 yeni doğum yaptım depend kilot bez al canım zaten en fazla 4 tane kullnyn bol bol Orkid al