2kizannesi- Mannessi00 31+3 haftalığım bende , dün oturduğum yerden mide guruldaması gibi ses geldi peş peşe 😂😂 açta değildim bu ne dedim noluyo 🙈
DnzNhr Çok normal bütün organlar yer değiştiriyor 😃 benim ilk hamileliğimde doğumdan sonra karnım birden inince kaburgalarım bile belli oluyordu daha sonra yerleşti🙈 çok ilginçti😁
Mannessi00 Figensrn youtube video izledimde bebeğin eklem sesleri diyodu doktor 😬 kendi doktoruma gidince de sorcam çok merak ediyorum açıkçası 🙊
Yasemincifci Mannessi00 valla bebeğimmi yapıyo yoksa benim bağırsaklarımdan mo geliyo bilmiyrm artık😂
ceco Yasemincifci Yasemincifci o hareket ediyor ya suyun içinde suyun sesi geliyor bence 😂😂😂 bende sık oluyor böyle su kabarır gibi köpürür gibi felan anlatamıyorum ya 🤣🤣🤣
Srfn11 Mannessi00 Evet kimse bana inanmiorrrduuuuuu yaaaaa ayyyyyy resmen cit cit die ses gelior 😂😂😂eklemlerinden geliormus 😍😍😍😍😍😍
Mannessi00 Srfn11 banada inanmadı kimse sana öyle geliyordur dediler şans eseri eşim karnıma başını dayamıştı kendiside duydu 3 4 defa tekrarladı😂
seyma4066 Ben araştırmıştım bu durumu çünkü çok sık oluyo özellikle bebek hareket ettiğinde oluyordu.Bebeğin eklemlerinden gelen sesmiş zaten başkada mantıklı başka türlüsü de mantıklı gelmedi😊