Mannessi00 36 haftalık hamileyim son 1 aydır bebek kımıldadıkça karnımdan çıt çıt sesler geliyor🙊 yaşayan anne adayları varmı acaba 😊🤪
Yasemincifci Mannessi00 çıt çıt değilde böyle gaz kaçarmış gibi fıss diye ses geliyor😂 sanrm bağırsaklarımdan
tazeanneck Yasemincifci yaaaa bende de öyle olmaya başladı sebebini çok merak ediyorum aynı gaz kaçırır gibi ama eminim gaz kaçırmıyorum öyle olsa anlarım zaten 😂😂😂😂
ceco Yasemincifci Yasemincifci o hareket ediyor ya suyun içinde suyun sesi geliyor bence 😂😂😂 bende sık oluyor böyle su kabarır gibi köpürür gibi felan anlatamıyorum ya 🤣🤣🤣
Yasemincifci tazeanneck gaz zaten başka yerden cıkıyorda😂😂 bu resmen karnımın içinden geliyor fıss diye hani top patlarda fıss diye ses cıkarya o misal
Figensrn Mannessi00 bende 37 haftalığım arada geliyo ama çözemedim doktora da sormadım çıt çıt ediyo bazen korkuyorum napıo acaba diye 😂
Mannessi00 Figensrn youtube video izledimde bebeğin eklem sesleri diyodu doktor 😬 kendi doktoruma gidince de sorcam çok merak ediyorum açıkçası 🙊
tazeanneck Yasemincifci aynen canım tam da tarif ettiğin gibi benimde öyle çok şaşırmıştım ilk olduğunda sonra bi kaç kez daha oldu resmen karnımdan geliyor yani fıss diye 😂
EbruKrhn Mannessi00 ay iki kere oldu bana da tektim tv kapalıydı ses yoktu yani hareket ediyodu bebeğim birden çıt diye ses geldi eminim karnımdan geldi hemen internetten yazdm dr kağan var youtube de açıklama yapmış bununla ilgili onu dinledim
Yasemincifci tazeanneck doktora soracağımda yani nasıl anlatacağımı bilemyrm bide kızar ederse diye hiç sormayım en iyisi diyorum😂
bebekteyaparimkariyerde Mannessi00 çıt çıt değilde bazen nadiren luk luk diye sesler geliyor.hani böyle çok su içersinde zıpladığında midenden ses gelir ya öyle
Gulcag tazeanneck merak etme hemen hemen herkes yaşıyor bazıları fark etmiyor bazıları inanmıyor 😂 annelik evhamı bunlar sağlıkla gelsin minikler 🥰
Sengulkrgz Mannessi00 25 im fakat feci ses geliyor bende anlamadim bagirsak hareketleri sanirim oncesinde bu kadar yoktuu esim duydu bir kac ses sokta😁😁