Sevdadiz Ogretmen hadi inşallah , aynı tarihlerde belli olacak bizim :) güzel haberlerinizi bekliyorum :)
Berrnaa Kumru82 cnm bugn başka bir marka vardı evde onunla yptım ovulasyonu Bu sefer bu şekilde çıktı https://i.hizliresim.com/Wq5PP2.jpg Sence markadan farketmş olablr mi Dün aşırı silikti yok gibi bugn böyle
Sevdadiz htcmuhammed bende kürtajdan sonra enfeksiyon ve mantar olultu tedavi bittikten sonra olur dedi ama zaten enfeksiyon olmasa bile en az 3 ay bekleme tavsiye ediyorlar
Kumru82 Berrnaa vaalla bilemedim canım ben her dk yapdıgımdan :) kafayi bozmusdum bi ara cidden istersen erken gebelik testi al artık bidaha ovulasyon yapma bence
Esrayusuf Sevdadiz bende aynı gün 15 Ocak'ta yani kürtaj oldum bende ikinci ayım şuan korunmayı bıraktım daha hamile kalamadım inş hayırlısı olur hakkımızda 🙏🏻😘 rabbim tekrar yaşatmasın kimseye bizede beraberinde 😢
Sevdadiz Esrayusuf inşallah hayırlısı olur , ben erken gebelik testi yaptım yoktu , reglime daha 4 gün var bakalım artık 🙄
Esrayusuf Sevdadiz nasip inş ben geçen ay hem normal test hem erken gebelik yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan verdim 0,52 çıktı bir hafta sonra adet oldum