Hzlhakko Sevdadiz bende o testi kullandım ama regl geçtiği için iyi bir test dediler günümü bekleyip garantiye almıştım kendimi geç döllenmeler falan olabiliyormuş. Sizde bekleyin geçmesini
oykusss Sevdadiz Oyy geçmiş olsun Ama kim ne derse desin hissediyor insan , bu arada hic gebelik umudum bile yoktu bende tiroid ilacı kullanıyorum doktor dikkat edin 2 ye düşüne kadar demisti. bir gün kaçmıştı o gün bebiş oluşmuş , Allah'ın takdiri işte 😍😍
Berrnaa Kumru82 anladım cnm benm 15-16-17 koyuydu bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. O zaman biraz daha bekleyip tekrar yapaym. Peki cnm bu süreçte ovulasyonla gebeliğe baktn mı hiç?
Kumru82 Berrnaa Bakdım evet :) hıc birakdan yapdım ovulasyondan sonra ıkıgün silik cıkdı diğergünler hep ikinci çizgi belirgindi gün geçtikcede aynı renk oldu netten ucuza almısdım kaset ovulasyonlardan 50 li baya bi yapdım yani :)
Berrnaa Kumru82 benim dün ovulasyon testyle akşam baktığımda 2. Çizgi belirgndi Bugün öğlen tkrar baktıgımda görülmeyecek kdr silikti...:(
Kumru82 Berrnaa benimde öle oldugu günler oldu heralde gün içindeki idrardan fark ediyor canım hemen olumsuz düşünme ölr cıkınca 4 saat sonra yine yapdım yada test boxuk gibi düşündüm
Berrnaa Kumru82 seninde çok çok silik çıkmışmıydı cnm? Ya hissiyat olarak var gibi hissediyorum İnşallah hayırlısıyla öyledir☺️ Gögüslernde herhngi bir belirti oldu mu cnm peki? Benim sızı ağrı felan yok . Ama sanki dolgun gibiler
Berrnaa Kumru82 cnm bugn başka bir marka vardı evde onunla yptım ovulasyonu Bu sefer bu şekilde çıktı https://i.hizliresim.com/Wq5PP2.jpg Sence markadan farketmş olablr mi Dün aşırı silikti yok gibi bugn böyle
Kumru82 Berrnaa göğüslerim ovulasyondan sonra baya şişti geçen seferde öle olmusdu ondan baya şüphelendim ama her belirti aynı olmuyomus bunlara takılma inş vardır canım
Kumru82 Berrnaa erken gebelik testi al istersen canım ben 4 gün önce onla yapdım silik cıkdı sonra kan verdim
Berrnaa Kumru82 benm şuan reglime kaç gün var hesaplayamıyorum ki:(( 15 inde koyuydu ovulasyon o gündn mi sayim yoksa çatladığı gün 18 i ondn mı saysam? 8-9 gün olmş oluyor ozmn çıkar mı erken gebelikte cnm? Diğer türlü ise 15 inde tutunmuş olsa 11 gün oluyor
Sevdadiz Ogretmen hadi inşallah , aynı tarihlerde belli olacak bizim :) güzel haberlerinizi bekliyorum :)