Zeyneptosun Kusura bakmayın fakat siz kötü bir deneyim yaşamışsınız bunu buraya anlatmışsınız ama neye dayanarak yaptırmayın diyorsunuz. Vicdan azabı diye bir duygu taşıyoruz ya hani biz. Sizde hamilesiniz ve böyle bir yükün altına nasıl girebiliyorsunuz. Şeker yüklemesi olayına bu kadar kötü bakılmasına benim aklım yetmiyor. Bilmeden birşey olsa allah korusun. Temennimiz herkes sağ Salim yavrusuna kavuşsun. Ama sizin şu tavrınız bildiğiniz vebal. Eskilerin lafıyla yaşıyoruz. Millet uzaya araba gönderdi biz hala her durumu şeker yüklemesi , ikili taraması v.s v.s bu durumlara bağlıyoruz. Eskiden zaten bu testler olmadığı için ölü doğumlar , doğduktan sonra ölen bebekler bunlarla sonuçlanan doğumlar bilinmeyen hastalıklar yüzünden zaten. Yoksa neden oluyordu sizce ? Herşey yolunda olduğu için bunlarla sonuçlanıyordu evet. Onu geçtim belki sizin bu durumunuz şeker yüklemesine bağlı bir durum değil belki o an tansiyonunuz düştü neden buna bağlantı kuruyorsunuz ? Ben şahsen yaşamış biri olarak doktorun odasına girdim tansiyonum 11/7 gayet iyi dediler aşağıya idrar kültürü vermek için indik eşimle ki bu şekere yüklemesinden önce olan bir olay 5 dakika içerisinde tansiyonum 8/4 oldu bayıldım . Yani bunu direk buna bağlamayın. Evet kötü bir deneyim geçmiş olsun ama sebebi başkaysa 🙄 O an tetikleyen başka birşey olduysa 🙄