mk123 Alpase bingolden adanaya gelin geldim, hatayda oturdk 2 yil, sonrada buraya geldik tayin dolaysıyla 4 ay oldu😊siz
Alpase mk123 ayyy inanmıyorum bende bingöllüyüm bingolden gelin geldim şansa bak hemşehri çıktık ayy çok sevindim burda yalnız değilmişim ❤️😍😍😍😍
mk123 Alpase aaa ciddi nasil sevindim ya topragimdan birini duyunca görünce🤗gurbetlik bu olsa gerek, kurcalrrsak komsuda çıkarız belki😂😂
Pptyhanm Ağız tadı bozukluğu ne zaman geçecek çok merak ediyorm hiç bişeyden zevk alamyrm canım hiç bişey yemek istemiyor resmen
mk123 Pptyhanm benim agzimin tadi bozulmamisti ama mide bulantisi istahsizlik halsizlik beni mahvetmisti , agzima lokma dahi alamiodum, 6 kilo vermiştim simdi şükürlr olsn yavaş yavaş toplarlaniom
Alpase mk123 ayy bende cok memnun oldum lütfen senin de bir seye bir arkadaşa ihtiyacin olur burdayim unutma 😘❤️
Alpase mk123 yani biraz zor oldu ama alistim 1 buçuk yıllık evliyim eşim de sağolsun cok destek oldu yanımda oldu ama memleket aile ozlemi hiç bitmiyor tabii 😔❤️
mk123 Alpase ne guzel es yanımızda oldu mi bize heryer paris olur, aile özlemi zor ama artık alışıoz rabbim o gücü verio,bizde sevdik maraşi 🤗
Duuyguum mk123 yarın gel dedi dr ama bugün şehir dışına çıkıyoruz eşimle haftaya gelicez o zaman gidicem hem büyümüş olur daha iyi olur sen nasılsın minik kızımız çok rahatsız ediyo mu annesini
mk123 Duuyguum insallah saglikla ilerler annesi duyarsin minigin kalp atisini🤗evet teyzesi artik hareketlerini hissediom arada, şükürler olsun , rabbim bi guzel duygulari bekleyen herkese nasip eder ins💕