Busrayildirim Pptyhanm 37. Haftamdayım 8 mayısta doğumum var Megaparkta Semih Yancarda 🤗 Semih beyin hastaları varsa doğum sonrası size bilgileri burdan aktarabilirim ☺️👍🏻
Duuyguum mk123 yarın gel dedi dr ama bugün şehir dışına çıkıyoruz eşimle haftaya gelicez o zaman gidicem hem büyümüş olur daha iyi olur sen nasılsın minik kızımız çok rahatsız ediyo mu annesini
Alpase Aranizda en yeni benim herhalde 6 haftalığız şuan 🙏🏻 Ve ben buraya gelin geldim yabancıyım sanırım sizin gibi belki ablalara belki kardeşlere ihtiyacim olacak 😍
mk123 Alpase hayirli olsun canim insallah sağlıkla ilerler gebeligin, yanındayız canim bir ihtiyacın varsa, bende burali degilm gurbetteyim🤗
Minikkusssss Alpase bende Maraşlı değilim ama buralı biriyle evlendim ve burda yaşıyorum seni anlayabiliyorum 😉
mrsssblt Alpase Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bende gelin geldim canım, bir ihtiyacın olduğunda her zaman elimden geldiğince buradayım🙏
Alpase mk123 ayy çok teşekkür ederim böyle güzel insanların olduğunu bilmek çok güzel iyi ki varsınız 😍🙏🏻❤️ Siz nerden geldiniz
Minikkusssss Hande46 ben megaparkta Müjgan hanıma gidiyorum ama o hastaneyle anlaşmamız bitti hayat hastanesinde semiha hanım bat ona gitmeyi düşünüyorum nasıl acaba bilen var mı
mk123 Alpase bingolden adanaya gelin geldim, hatayda oturdk 2 yil, sonrada buraya geldik tayin dolaysıyla 4 ay oldu😊siz