Muhammedemin NeverTooLate Ovulasyon testi alirim da klomen kullanyorum Birde doktorum haftada 2 kre ilşki diyor çocuk olasılığı düşük olurmus aşiri olursa bisi anlamadım hic bir doktorun boyle dedgini duydunuzmu
Dlrkzy Muhammedemin içini ferahlat kafandan çıkar bunu rabbim en uygun zamanı biliyor o zaman verecektir inşallah
SevdaLinkaaa Muhammedemin Rabbim senden de razı olsun. Rabbine sığın. Herkese anlatma ,ateşine kimin odun atacağını bilemezsin. Yer gök dua... Mübarek günlerdeyiz,hiç kaybetme umudunu. 💕🌺
Naz2li1 Muhammedemin bizde hicbir sorun olmadığı halde iki sene olmadı üstüne düşmeyi bıraktım baktım kendiliğinden gelmiş kafana çok takarsan zaten olmaz
Derinaras Muhammedemin esinin sperm kalitesi hızıda önemli testleri yaptırın canım onun yeteri kadar hareketli yetteri değilse yeteri kadar yoksa spermi ozamanda olmaz
Muhammedemin SevdaLinkaaa Ilk defa buraya yazıyorum Anlatmiyorum genellikle kaynanamin akrabalari gelip gelin hamile degilmi diyor
Semrasem Muhammedemin benimde 1.5 sene olmadı aşılama bile yaptırdım tutmadı soğan kürü arkasından incir kürü yaptım d vitamini kullanmadım ovülasyon testi alıp ona göre ilişkiye girdim çok şükür o ay hamile kaldım
SevdaLinkaaa Muhammedemin Değiliz de ,düşünmüyoruz de ,ne ayıp ya . Lafını bilmeyene de laf söylemekten çekinme . Daha 10 aylık evlisin ,neyse dertleri. Kocamla gezeceğim,planlarımız var ,Rabbim ne zaman verirse de geç.☺️😅Her sülalede var bunlardan .
Semrasem Muhammedemin inş canım dediklerimi uygulayabilirsin hiç zararı yok inş tez zamanda olur özellikle ovülasyon testiyle dene
Muhammedemin SevdaLinkaaa Bazen dyorm 😅 artk istemsiz cocuk yok biuere gidnce kfam rahat esimle dusnmyouz suanda dyorum olmuyormu dyorlar dengezislerr
Muhammedemin Semrasem Soğan kurunu esimde cok soyleniyor yap yap yap ic dye Denedim ictgm gibi durmuyor af ederseniz kusuyorum😥
SevdaLinkaaa Muhammedemin Aman olunca cinsiyet ne,doğurursun sütün var mı,büyür ikinciyi yap. Boşver bacım ,hiç o güzel canını sıkma sen. Rabbim en güzel en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. 🌺
Aysaze Bizimde 1 sene olmamıştı doktor tavsiyesi Promotil men ve women kullanmıştık onun yanı sıra yumurta geliştirme anacıyla adet gününde letresan kullanmıştım sonra çatlama iğnesi hemen sonuç aldık çok şükür 🙏 darısı isteyen herkese aklına takmamak lazım
Ahad Muhammedemin ay kzuum benim kıyamm ben sana bitanem sende herdaim dualrımda olcaksın işaallah aklıma geldikçe sanada edecem sen daha yeni evlisin ki kafana takma olurmu bi sıkıntın sorunun yoksa olur merak etme üzülme nolursun ki olacak da allahın izni ile inan bana güven bana kardeşim zamanla herşey düzelecek ama tek yapman gereken şey kafana çok bişey takma üzülme stresten uzak durman gerkeyr bu kadar canım 🙏😘💜