Elwing6 İlk bu ismi duydugumda gozlerim doldu..cok sevdim..sonra her kafadan ses cikti ailem demode falan buldu.. sonra ilke,gökceye yoneldim ama bakiyorumda aslinda onlar gülcenin alternatifi olmus..sizce yeni nesil isimlere ayak uyduramazmi kotu mu?? Gülce bana gülen yuzu cagristirdgindan koymak istedim gül anlami gelmedi hic aklima o yuzden cok sevdim sanirim sizde ne cagristiriyor?
lal82 Elwing6 bence çok güzel bi isim.Herkeste aynı isimler Asel,Lina,Liya vs vs....Demode değil,değişik olacaktır bu kadar aynı ismin yanında...
Elwing6 Kemer93 esiminde icine bir bu sinmisti a guzelmis demistik sonra soyledigim tum isimlere burun kıvırdı :) bir de ülkü olabilir dedi..
Elwing6 efsanee_ ilke ,gökce,aysima,ayçıl,melina,almila,beren,ilay 😅 bunlari hep konustuk ama dondum dolastim ya gülce iyidi neden begenmedilerre döndüm :))
Adves Elwing6 Bende meva koymayi dusunuyorum kizima simdiden yok biz meyva deriz insanin şefki kiriliyor ama herturlu o isim tek veya cift koyucam sende kimseye aldiris etme.cok begendim ben
Elwing6 lal82 yeni nesil isimleri sevemedim bir turlu..yapay uydurma geldi hep..bir de ben cok gülen biriyim sanki gülce de gulen cehreyi cagristirdi ilk bana..anlamina bakmamistim gulun kucugu demek gibi degilde gülec yuzlu anlaminda geldi sanki cok sevmistim ..💕 insanlar yorum yapana kadar.
Elwing6 GulKeskin ilke ve gokce de gulceye benziyo zaten :)) insanlar begenmeyince ilke dedim onada ilker gibi erkek ismi dediler 😆😆
lal82 Elwing6 herkesi aynı anda memnun edemezsin.ayrıca çocuğunun ismini en çok sen kullanacaksın.canın hangisini istiyorsa onu koy.Ben de oğlumun ismini koyarken her kafadan bir ses çıktı ama ben beğendiğim için koydum.herkes de alıştı paşa paşa 😄 ayrıca oğlum da ismini çok seviyor
Elwing6 lal82 dogru diyorsunda insan olumsuz yorum aldiginda hevesi kalmiyor zaten bende biraz kararsiz yapidayim :) hemen orada fikrim degisiyor