[silindi] Modies 20 derece yok bende sanırım :) o yüzden en düşük 30derece 600devir 28dakika :) bakalım nasıl cıkıcaklar hepsini attım yıkanıyor Allah büyük 🙈🙏🏻🥰🐣
yummyaras [silindi] evet canım. Ben granül sabunla yıkıyorum 30 derecede. Bitince ekstra durulama sıkmaya atıyorum ki kalıntı kalmasın diye
[silindi] yummyaras tamam o zaman risk almıyım ben bitince bi bakıyım sorun varsa durulama yaptırıyım cok teşekkür ederim :) 🌸
Harunfatma [silindi] bende 33+6 ve doktorum da 2 hafta önde dedi sanirsam hemen hemen ayni zamanda dogum yapicaz🙄 ve benim cantam dahi hazir degil😂
[silindi] Harunfatma benimde hazır değil işte yarın hazırlayacagım kıyafetlerini yıkadım bugun astım yarına kurur ütülenicek♥️🌸🤷🏻♀️ Sonra kendiminkileri yıkar kuruturum 2 güne hallederim inşallah çıksın aradan🥰
[silindi] Gulsah7171 valla ben dalin aldım. Granül ve yumusatıcısını aldım bide. Ama ben lekeleri çıkarmadıgını duydum bittikten sonra lekeye iyi gelen deterjan bulabilirsem baska alıcam. Kusmuk lekeleri cıkmıyormus cünkü kolay kolay
GozdeCemre [silindi] canım yumuşatıcı koyma bazı bebeklerin alerjisi olabiliyormuş ne kadar bebek yumuşatıcısı olsa da bana öle demişti İlk gebeliğimde doktor şakın kullanma demişti
[silindi] GozdeCemre 😔🐣 çok gec kaldık suan hepsi yıkandı kuzum artık Allah büyük yapıcak bişey yok 😔🤷🏻♀️
Ozderr [silindi] derecesiz olana tusa basın 30 derece de bile yıkamayın kısa program işinizi görür. Maksat tozu pisliği gitsin 😊
gksuaks [silindi] 30 derece 30 dakka yumuşatıcısız bir şekilde yıkamanız yeterli olacaktır. Deterjan ne aldınız bilmiyorum ama siveno aldm ben her şeyi onla yıkadım bitti memnun kaldm.
[silindi] gksuaks bende yıkadım 30 derece artı durulamasız yıkadım. Bitti dalinle yıkadım bende ama bittikten sonra değiştiricem sanırım🙏🏻