[silindi] Arkadaşlar selam🐣 Bebişin kıyafetlerini yıkayacagım da acaba kaç derece de yıkamam gerekiyor ?
GozdeCemre [silindi] bende bugün yıkamaya başladım canım 30 Derece de yarım saatlik Programa attım zaten hepsi Yeni leke YOk birşey yok tozu Gitse yeter
Sengulkrgz 30 derece yikayabilirsiniz.Zaten kirli degiller maksat tozu ciksin vs...Kalkip.60 ile yikamaya kalkmayin hepsi kuculur haberiniz olsun 40 derece bile riskli bebek kiyafetinde.
[silindi] Aienma yok hayır benim aldıklarımın çoğu pudra beyaz arada koyu renk 2 3 tane var kırmızı ve koyu onları ayrı yıkayacagım 😍
[silindi] Ecehan ben 34+2 ama bebek 2 hafta önceden ilerliyot 36 yani bugünde biraz agrım oldu doktorum hazırlıgını yap dedi🤷🏻♀️
Ecehan bide bişey sorucam ben granül sabun aldım ama düşük derecede yıkadığım için sabun erimiyo neden böyle oldu siz neyle yıkıyorsunuz
[silindi] Ecehan valla bende şimdi makineye attım granül sabunla yıkanıyor çıkınca görücez inşallah öyle bişey olmaz olursa napcam bilemiyorum 😒
[silindi] Tubahacik ben granülle yıkıyorum sorun olurmu ya ? Yumuşatıcı da koydum. 30 derece 28 dk 🙏🏻
Harunfatma [silindi] bende 33+6 ve doktorum da 2 hafta önde dedi sanirsam hemen hemen ayni zamanda dogum yapicaz🙄 ve benim cantam dahi hazir degil😂
GozdeCemre [silindi] canım yumuşatıcı koyma bazı bebeklerin alerjisi olabiliyormuş ne kadar bebek yumuşatıcısı olsa da bana öle demişti İlk gebeliğimde doktor şakın kullanma demişti
[silindi] Modies 20 derece yok bende sanırım :) o yüzden en düşük 30derece 600devir 28dakika :) bakalım nasıl cıkıcaklar hepsini attım yıkanıyor Allah büyük 🙈🙏🏻🥰🐣