butterfly4 @AyEr isteğe bağlı sezaryen mi, kesin kararlı mısın, ben de çok düşündüm ben normal doğumdan çok korkuyorum ama vazgeçtim sonradan
AyEr butterfly4 allah ızın verırse kesin sezeryan olucam istege baglı cunku bır bebegımı kaybettım cok zorlu süreçten gectım o yuzden sezeryan istiyorum
Meriipella1 @butterfly4 ama bence yemekle veya yememekle ilgisi yok en başından beri gece bile yemek yiyorum açsam uyuyamam kalkar yerim ki her türlü hamur işide olsun yedim tatlısına kadar bünye meselesi kendimi bildim bileli iki kişilik yemek yerim hep zayıftım. Eğer dikkat ettiğin halde alıyosan çokta kasma illaki vericeksin zamanla
butterfly4 @Aselmelegim Doğumun gelmiş senindeee maşallah 🧿 o kilonun hepsi de Doğumda gider oh mis 🤗
Kumperisi 24. Hafta ve ben 11 kilo aldım hic belli de olmuyo kilom nasıl aldım anlamadim 4 litre su içmeme rağmen napicam bilmiyorum 😒😒
butterfly4 @Meriipella1 bence de ilgisi yok gerçekten metabolizmayla alakalı bir durum, hayırlısı olaun sorun yok kabullendim ben yaşanacak durumlar bunlar 🙂
butterfly4 @blackeagle çok iyi ya maşallah, zaten kilonun Doğuma da zararı varmış ayrıca bebek için de hiç bir faydası yok 🤔
butterfly4 @Kumperisi spor yürüyüş yapıyormusun canım mesela ben de o eksik başlıycam faydası olur diye düşünüyorum
Kumperisi butterfly4 bu aralar hic yürüyüş yapamıyorum belim çok ağrıyor heralde kilodan dolayı oluyor oda bir anda alinca