fatmanur15 beklenen adet tarihime 5 gün var silik çizgiyi gördüğüm için kan verdim ve 9.1 cıktı cok düsük değil mi 2 kez kimyasal gebelik geçirdiğim için yine başıma gelicek diye cok korkuyorum
Zeyna0607 fatmanur15 Çok yeni olduğu içindir canım içini ferah tut... kan takibi yaptır artışa bak biliyorsun geç döllenme olabiliyor hayırlı haberler alırsın inşallah...
Daisyy fatmanur15 yoo hiç de düşük değil daha adet günün bile gelmemiş düşük olması çok normal. 2 gün sonra tekrar yaptır 2 katına çıkmış mi bak. Benim geç döllenme olmuştu beklenen adet tarihimden 2 hafta sonra 51 cikmisti beta hcg şimdi 30 haftaligiz 😊 ilk değerin kaç çıktığı önemli degil, düzenli artsın kese görünsün inşallah 😊
GKBR2 fatmanur15 gönlünü ferah tut inşallah hamilesindir ben adetime 8 gün kala kan değerimle öğrendim 6 çıkmıştı 2 gün sonra kan testini tekrarladım değerlerim yükselmiş ve doktor hamile olduğumu ama çok çok yeni olduğunu belirtti.
fatmanur15 Zeyna0607 insallah canım evet 15i yumurtlama günümdü çünkü o gün oldu muhtemelen. yeni daha hayırlısı allahtan 😊
Zeyna0607 fatmanur15 Içimden bir ses sağlıklı bir gebelik olduğunu söylüyor miniminimannacık sadece annesi🤗
fatmanur15 Zeyna0607 ya insallah cok tesekkür ederim ağzınızdan bal damlıyor bu bile morelimi yerine getirdi :)
Zeyna0607 fatmanur15 ohhh ne güzel birkalp daha atıyor bedeninde bir anne adayını mutlu olsun bende oluyorum maşallah sübhanallah bu süreci keyifle geçir evrene sağlıklı hisler gönder karşılığı zaten gelecektir... benim kan sonucum 9 küsür çıksa bayram olur her günüm....:))
fatmanur15 Zeyna0607 sizin için dua edicem allah size en kısa sürede nasip etsin anneliği . 2 kimyasal gebelik geçirdiğim için bende bir türlü anne olamayanlardanım . allah bizede sağlıklı sekilde nasip etsin
gizemmhmt Kızlar kardeşimin beta hcg si 511 çıktı. Sonra bidaha gitti 1000 küsür. Ama kese görünmedi. Sıkıntı var mıdır sizce. Gebelik testinde de çift çizgi var
Kubosss gizemmhmt 2 bin küsürleri geçmeden kese gözükmez canım anca alttan biraz gözükebilir 5 haftalık olmasını bekleyin
gizemmhmt Kubosss bazısı diyor ben 4 haftalıkken kese göründü vs. Korktuk bizde. İnşallah boş kese, dış gebelik falan değildir 😪
Kubosss gizemmhmt işte onlar alttan görenlerdir herkesin bir olmuyor canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏽
Berrnaa fatmanur15 ayy cnm aynıyız seninle. Benimde 15 inde yumurtlama oldu o gün ilişki oldu . 16-17 sinde koyuydu hala ovulasyon öğlen yapmıştım. 18 in sabahı ilişki oldu 18 in öğleni ovulasyon silikleşmişti.
Berrnaa fatmanur15 cnm ovulasyo. Yptn mı pekiben dün yaptm deneym dedim silikti . Gebelik testni yükleyblr msn
fatmanur15 Berrnaa yaaa peki test yaptınız mı insallah bebis vardır ya mutlaka sizde kan verin vermediyseniz olursa cok mutlu olurum sizin icinde ♥️♥️ :)