Nursemomm Ya bi insan durur da 36+ haftasında çatlarmı 😭😭 bu zamana kadar tertemizdi bugün çatladım varmı kızlar son zamanda çatlayan
Haribo42 Nursemomm vazelin sur bence hep nemli tutsun diger krem ve yaglar kiyafet tarafindan emiliyor vazelin kalip gibi durur:)))
TatlisBirAnne Haribo42 Aaaaa dimi. Ben hep kullanıyorum yağlar atletime değiyor emiyor vazelin daha iyi gibi
Nursemomm Akdasd kozmetik kremler yağlar kullanmadım canm egeden zeytinyağı gelmişti saf onu çok az sürüyodum
Meldaa55 30. Haftama kadar hic bir sey yoktu bir baktim 1 hafta once gobegimin alt tarafinda catlaklar olusmaya baslamis nemli de tutuyorum surekli ama olacaksa oluyor malesef
Selenge Nursemomm Ben 34+5'teyim. Kantaron yağı sürüyorum. Tek bir çatlağım bile olmadı çok şükür. (Maşallah diyeyim de nazarım değmesin. 😄😝) Bir deneyin isterseniz.
Selenge Nursemomm Ben her duştan sonra güreşçiler gibi bolca sürüyorum, hemen emiliyor zaten. Ve bir dahaki banyoya kadar yumuşacık kalıyor derim. Öneririm.
umyhfsa Nursemomm valla o kadar dikkat ettim. Sürekli nemlendirdim ama bi baktım bir anda catlamisim. Sonra dedim ki her guzelligin bir bedeli var kızım için değer diye düşünüyorum ben elimden geleni yaptım ama yine de catladim 😂😂
Woerigjjjffjdkfkx Nursemomm şükret Bn 3 aylıkken başladım çatlamaya ne sürsem fayda etmedi 2nciye hamileyim artık krem mis jel mis umursamiyorum çatlayan çatladı zaten gozum alisti