Gokceboran Adencanan bakmıyorlar ama bebek çok aşağıda ağrı eşiğimde yüksek sancıyı farketmiyorum ki öyle olmuş😊
Adencanan kocisininprensesi bende 37+ 6 yım yarın kontrolüm var 😊 herşeyim hazır bebek kanala çok girmiş zorunlu Sezeryanım belki alır heyecanlıyım biraz neler olacak diye 😊
kocisininprensesi Adencanan bizimkide her an gelebilir. 34 te erken Doğum riski ile iğneler ciğer geliştiriciler olduk başkalaşım 38 i görüyoruz bu gidişle 42 de gelir😂
Zeynep7492 Adencanan kendınız de bir farklılık hıssettnz mı kanala girince karında ınme rahatlama gibi
Gokceboran senayck tansiyondan dolayı mı doktorunuzu dinleyin ama isterseniz bir doktora daha başvurun
Sezgin Gokceboran 37+6 bugün kontrolüm var🙈 arada halancı sancılarım var ve çok şiştim yaa bunaldım artık
Zeynep7492 Sezgin beni tarif etmssnz yalancı sancı vucüt susuz kalınca artıyormus bol bol su için o zaman daha as oluyır tecrübeyke sabit
Adencanan Zeynep7492 yok canım hissetmedim karnımda gözle görülür bir inmede farkedilmiyor kimse demedi karnın inmiş diye ben soruyorum hergün indi mi diye😂
Zeynep7492 Bende 38 +0 tam bugün hc bir dogum belirtisi yok fazlasıyla şiştim ve ağırlaştım doğum şeklim belli değil kanama ıhtımalıne karşı doktorum sezeryan yapmak ıstyr. En son ki kontrolde birde idrar yolu enfeksıyonuyla vajınıt çıkyı😑onlarla ugrasıyoruz
Gokceboran mimaranne çok güzel 👍 size ve bebeğinize sağlıklı güzel günler dilerim...Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Gokceboran Gdeniz bende sizin gibi hafta olarak ama 4 Mayıs’ı sanırım bekleyemeyeceğiz belki 27-28 Nisan olur bizimde...sizin cinsiyet nedir ?kaç kg?
Gdeniz Gokceboran pazartesi gittiğimde 2900 demişti doktor. Cinsiyeti de erkek. Neden peki bekleyemeyebilirsin erken olabilir
Hamideesntrk23 mimaranne benimde 1 parmao acılmam var 37+5 im nişanımda geldi seni neden doguma aldılar
GulsunA Gokceboran Güzel geciyo benimki 37+4 haftaligim ama kizim hala dönmemis 😔😔😔 canim cok sıkkın bu yüzden. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun🤲🏻
Gokceboran GulsunA merhaba Gülsün Hanım neden canınızı sıkıyorsunuz ne güzel sağlıkla som haftalara gelmişsiniz dönmezse sezeryan olursunuz.
GulsunA Gokceboran Normal dogum istiyorum, daha onceki 2 dogumumda normaldi bu niye dönmedi anlamis degilim 😕😕
Gokceboran GulsunA bunun için canınızı sıkmayın ama,dönebilirde bir ihtimal sezeryan olursunuz çaresiz bir durum değil maşallah 🧿 3 çocuk ne güzel 🤗