cansn99 kızlar nasıl hamilelik yazın bakalım bende sivilceli bol ekşili ve sistitli😂 rahim ağrıları falan ya sizdee
Mnkmucizem cansn99 benim de bulantılarım hafifledi baya artık yemek yapıp yiyebiliyorım. Yarın doktora gidicem ikili test için. Belki cinsiyeti de söyler😊 Yüzde sivilce çıkınca kız mı olıyormuş 😄 Bi de karnınız çıktı mı ya
Ayserose Bendede cnm kasıklarımda agrı ve dolgunluk hissi var normalmi acaba die düşünüordum normalmiş sanırım
Cagladevecioglu Benimde ayni canlar ama sivilcem hic yok desem yeridir cnku surekli ayva yiyorm tavsiye ederm 👼 ayva cildi temizleyip parlklastiriyo hemde cok saglkla deneyinnn :)
cansn99 Cagladevecioglu benin çoook sende kesin erkek olcak bak demedi deme bende göğüslerim dahil yüzümde sivilcelendi kız galiba
Ayserose Benim cansn99 benim yüzüm sivilcelenmedi ama gögsüm de vücudumda oldu cnm kızmı oz man cinsiyet ögrenen varmı acaba banada yarın söylermi doktorum acaba cok merak ediorum
Cagladevecioglu cansn99 kiz acaba erkek mi 😬😬 bide tek yumurta ikizleri benmkiler doktorda henuz belli deil Dedi
cansn99 Ayserose valla bana kız gibi dedi bence de kız. ve evet enfeksiyonun ola bilir doktoruna sor bi
Berna1907 Ayserose bende oyle bişi yok sivilcelenme falan 12. Haftamdayım bende dun doktoruma gorundum kıza benzettigini soyledi😍
cansn99 SeymaGr İnşAllah hayırlısı olur her kadın farklı geçirir mesela ekşi yiyorum sivilcelerim var kızdan şüpheleniyoruz belkide erkektir sende☺
SeymaGr cansn99 bende öyle erik yiyorum ama limondanda tiksindim tatlıda yemiyorum ortaya karışık 😂 kızmı erkekmi merk ediyorum bide milletin senin kız yada erkek demsinden kurtulmak istiyorum 🤦🏼♀️
Demrl Bende son adete göre 11+1 ultrasyona göre 3 gün önde sizler 2li tarama yaptırdınız mı ne zaman yapıldı