Normal koşullarda 5 şubatta sezaryen Doğum yapacaktım.. ama 31 ocak çarşamba akşamı aniden tansiyon yükselmesi yaşadım ve doktorumu aradım hastaneye gelmemi istedi hemen gittim kadın Doğum yatış bölümüne alındım .. kendimde değil gibi titreme ve baş dönmesi vardı kendimi kontrol edemiyordum .. tansiyonum ölçüldü 14 / 9 yüksek çıktı yine yatış yapıp serum verildi .. titremem ve baş dönmem biraz olsun gitmişti ve iyiyim diye geri eve geldim .. evde gayet iyiyken gece 2 de titreme ve baş dönmesi tekrarladı evde ölçtüm 14/10 tansiyon tekrar aradım nöbetçi doktor vardı çağırdı hemen gelin müşadeye alınmak zorundasınız gece takip altında kalacaksınız gerekirse acil sezaryen ile bebeği alırız dedi .. gittim hemen müşadeye alındım sabaha kadar serumlarla tansiyon dengelendi .. sabah kendi doktorum geldi o da gördü kulak doktoruna yönlendirdi vertigo da olabilir diye onda da birşey çıkmadı .. ayaklarım çok kötü dedikten sonra doktorum ödemleri görünce yarın acil Doğum yapmak zorundasın dedi o gece de hastanede geçti .. bi yandan dua ediyordum çocuğa birşey olmasın diye 37+4 günlüktü daha bir hafta öncesi 2800 gr geliyordu .. ertesi sabah oldu Yani Osman Mete yi kucağıma aldığım 2 şubat günü heyacandan tansiyon tavan yaptı ameliyathanede heyacandan narkozu alana kadar nöbet geçirir gibi titredim narkozu aldıktan sonrasını hatırlamıyorum.. anestezi doktorunun uyandırmaya çalıştığını hatırlıyorum ama sarhoş sarhoş ağrım var diye ağlıyordum orada bi ağrı kesici daha yapalım dediğini duydum . Odaya getirdiklerinde hala uykuluydum ki uyandırma odasında 2 saate yakın kalmışım uyanmamışım hemen .. oda da birilerinin karnıma bastırdığını hissettim o anda kendime geldim avazım çıktığı kadar bağırdım bastırma diye .. hala bastırmaya çalışıyordu kanaman yok kanama olması şart diyerek bi daha bağırdım hastane inledi dokunma bana diye bağırdığımdan eşim girdi içeri ne oluyor diye .. dokundurtmadım bi daha kendime hemşireler geldi hemen Ağrı kesicileri yaptılar .. ben tekrar kendimden geçtim .. o sırada Ablamla bebek hemşiresi oğlumu getirmiş yanıma gögsümle uğraşıyorlar emzirmek için narkozu atamadığımdan etkisiyle alın şunu başımdan gözüm görmesin görmek istemiyorum demişim .. kendime geldikten sonra yanımda bebeğimin yattığını gördüm o kadar küçüktü ki korktum ne kadar küçük bu diye .. 2200 gr olarak 37+4 günlük doğdu meleğim 👶🏻😍 şimdi 6 günlük olduk ... 😊😊😊
Rabbim herkese kolay Doğum yapmayı nasip etsin.. kokusunu almak bambaşka birşeymiş insan kopamıyor 😍😍😍