dmngrkm Elikkk bizim de 46 günümüz kaldı. İlk doğumum olacak çok heyecanlıyım ama korkularım da başladı. Herşey tamam yıkanıp ütülenecek 😊
Elikkk dmngrkm ben yikadim utuledim erkenci davrandım galiba poşetlere koydum tozlanmasın diyede bişey olmaz heralde temiz kıyafete annelik heycanlı öyle tatliki onları ütülemek allahım yarabbim
Elikkk 2kizannesi- bende aynı senin gibi yaptım canım senin kadar aldım belki senden az bile olabilir kıyafet sürekli alinan bisi çünkü
dmngrkm Elikkk ben aldığım her şey için ayrı ayrı heyecanlanıp sevindim hepsini ütülemek kimbilir ne kadar güzel olacak. Yarın ütülenecek 🤗🤗
Meldaa55 46 gunumuz kaldi bizimde oglumuzla kavusmamiza :) ayni durumdayim karnima simsiki sarilmak istiyorum gormeden asik oldum resmen aklim fikrim sadece oglumda :) Allahim sagsaglim kavusmayi nasip etsin hepimize ufak tefek eksikliklerimiz disinda hazirliklarimiz da tamam sayilir :)
Elikkk dmngrkm valla görmeden bile insan Herşeyi doruklarda yaşıyor bide görünce nasıl aşık olucaz o ayrı evlat çok başka bişey