Anneyimmmmm doktorum maltofer yazmış kullanan var mı acaba neden yazdığını bilmiyorum ama o sıra sormayı unuttum ne eksikliği için kullanılıyor?
mercimekkkannesi Anneyimmmmm 20. Haftada başlattı galiba 32 olduk hala içiyorum düzenli içemedim ama hattımdayken içiyorum doğuma hazırlık demişti doktorum vücudumuzun kana oldukça ihtiyacı oluyomuş
Ayseisen Nuranbayram ben yaklaşık 1 haftadır falan kullanmayı unutuyorum bi sorun olur mı sizce? Öncesinde düzenli kullandım
Nuranbayram Ayseisen ben midem ağrıyor diye bıraktım ilaçları vitaminleri bebeğim zayıf kalmış benim de değerlerin düşmüş şimdi dozları yükseltti doktorum.
Dilaranil Bende kullanıyorum geçen hafta 2.kutuya başladım hatta.Yemekten sonra kullanıyorum kalsiyum ilacıda kullanıyorsan eğer en az 2 saat geçmesi lazım😉
Anneyimmmmm mercimekkkannesi bende de kan eksikliği falan yok ama dediğin gibi doğuma hazırlık için falan yazdı sanırım
Dtuba Anneyimmmmm yapmıyor çok rahat bir şekilde söylemesi ayıp tuvalete çıkartıyor Diğerleri beni çok kötü yapmıştı
Dilaranil Anneyimmmmm benimde yemekden hemen sonra yazıyor tok karnına 🤷🏼♀️ Umarım yanlış kullanım olmuyordur 😇
Dilaranil Anneyimmmmm ben hiç kilo almadım diye bilirim kullandığımdan beri sanmıyorum kilo yaptığını ama kişiden kişiye değişiyor kilo yaptığını burda bir kaç post açan kişiden okumuştum 😐
Ahsenliya Anneyimmmmm yaa bende cok kilo yaptığını söyleyemicem hamilelikten dolayı zaten kilo alıyosun ama ben ilaca bağlamıyorum 😀