BusRAmazan Fatmanne boyle az kilo alanlari qorunce kotu oldum Allah tan tek deqilmisim moral oldu bnada
DidemYldrm ErvaVeBebegi bana da aynısı diyorlar kimilerin iç karnı geniş oluyor sanırım Benimde öyle 6 Aydan sonra çıkar her halde
Ulkugktrk İlk hamileliğim 21 haftalıkken tartıldım 10 kiloydum sizce nasıl 3 ayda hiç durmadan kustum ..
Seilz İlk hamileliğimde 30 kilo aldım 😳 şimdi 27 haftada 9 kilo aldım 😊 inşallah az alırım öyle çok yemiyorum bünye meselesi 😩
BusRAmazan Seilz aldiqiniz kilolari werebildiniz mi acaba bnmde daha25 qun war doquma20 kilo aldım 25 ile tamamlasam sukredicem diorum
Osse Hiç takılmıyorum kiloya bünye meselesi kimi çok alır kimi almaz almadım diyip başkalarının psikolojisini bozmaya da gerek Yok diye düşünüyorum şahsi fikrim
DidemYldrm Osse kimse kimsenin psikolojisini bozmuyor sabah dan beri bünye meselesi takmayın verirsiniz diyoruz 😅
DidemYldrm Duru olsun zaten ne kalmış Doğumuna kilo alımın bence süper bebeğini sağlıkla al kucağına 🙏
BusRAmazan Emine24 ilk 3 ay düşük tehlikesi wardi te iç yat dedi doktor. sonrada esi aşağıda dediler yine ye iç yat 6.7 ay öyle seçti ondan çok aldım fazla ayakta duramiyorum aqrilarim da oluyor inş doqumdan sonra weririz tek ümidim o
XveAnnesi PembeLia canım ben boluda yaşıyorum devletletin düzenlediği gebe okulu var birinde pilates dersi birinde normal dogum için nefes egzersizleri veriliyor doktoruna sor hastaneler de toplum merkezlerinde böyle etkinlikler oluyo tavsiye ederim
DamLaa DidemYldrm daha cok yenisiniz, kilo almamanız normal. Asıl dikkat etmeniz gereken bundan sonrası. alanlarda hiç canını sıkmasın isteyince doğumdan sonra aynı şekilde geri veriliyor. önemli olan sağlıklı ve hayırlı bebişlerimiz olsun👍
Erdmm 35 haftalıgım 50 ile hamile kaldım 18 kilo aldım şimdilik 😁😁 hiçte belli değil aldığım kilolar amannn Doğumdan sonra bakarız çaresine