Arsenakres DidemYldrm ama bazı doktorlar normal diyormuş tabiiki alacaksın vs. Bot giyip gitmiştim tartılınca 60 olduğunu söyledim yüzü değişti doktorun bir sonrakinde botlardan dolayı diyince olsun diyor 😅😅
BusRAmazan Lidya doktorun her qittiqimde soruyor kilo mu we hic yeter alma artik demiyor 54 kiloydum şuan 74 kiloyum
BernalkszAkgl 20 haflağım 5 kilo aldım normalmi acaba almak istemiyorum kilo yememde normal aslında öyle bi iştahım yok hamile kalmadan önce ne yiyorsam şimdide aynısını yiyorum 1 haftadır kafama takmaya başladım nedense
DidemYldrm Duru olsun zaten ne kalmış Doğumuna kilo alımın bence süper bebeğini sağlıkla al kucağına 🙏
BusRAmazan Duru bnada öyle diolardi ama bnm pk öyle olmadı normalde 33 uncu haftaya kadar 20 aldım sonraki 2 hafta hic kilo almadim eskisi qb çok almiyorum inş almamda yeterince aldim
DamLaa DidemYldrm daha cok yenisiniz, kilo almamanız normal. Asıl dikkat etmeniz gereken bundan sonrası. alanlarda hiç canını sıkmasın isteyince doğumdan sonra aynı şekilde geri veriliyor. önemli olan sağlıklı ve hayırlı bebişlerimiz olsun👍
ErvaVeBebegi DidemYldrm canim bendensin 18 haftalik hamileyim göbek vs yok herkez diyor eminmisin hamile olduguna veya bizi mi kandiriyon diyorlar ben bile bazen süphe ediyom 😂😂😂😂 esimde diyor hic kilo almadin diye gülüyoz 😂😂 ama göbisim yavas yavas ciksa sevinirim heralde oysss ne güzel hamile hamile gezerim millet ben hamileyim dedigimde sasirmaz bari 😂😂😂
DidemYldrm ErvaVeBebegi bana da aynısı diyorlar kimilerin iç karnı geniş oluyor sanırım Benimde öyle 6 Aydan sonra çıkar her halde