Gulay77 8. Haftamdayım cips yemek zararlı diye biliyorum ama çok canım istiyo biraz Yesem bişey olur mu ya. Şu prıngles dan hem de 😆 yiyen var mı aranızda 😆
Deletedmom381 Gulay77 Abartılmadan herşeyin tadına bakılabilir bence bende yedim o haftalarda çok şükür birşey olmadı şuan 24+3’üz 🙏🏻Sende çok abartmadan nefsini köreltecek kadar yenilebilir diye düşünüyorum 🙄
Hll Gulay77 ya sorma bende aynı konudan muzdaribim😂canım bir cekirdek cekiyor öyle böyle degil. Zararli ama can işte istiyor🤣tadımlık ye ya bisey olmaz ben öyle yapıyorum. Doktorum cok canın çekiyorsa ye dedi abartmamak şartıyla.
oykusss Gulay77 kuzum çok zararlı değil sanki her gün yiyorsun bende 2 hafta önce yemiştim hevesimi aldım şimdi kusmaktan hiçbirsey yiyemiyorum mesela 🤣🤣🤣🤣
HTCARSLN Canin cekiosa nefsni öldürmek icin ye canim cunki yemedkce daha cok canin istio hamilleiktw en iyis yeyip kurtulmak
oykusss Hll çekirdek folik asit kaynağı ama çekirdek faydalı gebelikte 😍 Bir avuç ay çekirdeğinde baya bı folik asit var 😍
ozgurhayalim Hll cekirdek zararli degil ki aksine faydali. Ben haftada 2 kere yiyorum. Bir zarari olmadi 6 aylik olduk
Hll oykusss hadi ya bende yaglı zararlı diye kendimi kısmaya çalışıyorum😂o zaman rahatca yiyebilirim☺️
oykusss Gulay77 Geçmiyor balım hiçbirsey yiyemiyorum 7+6 yim bende yarın 8 oluyoruz . Daha da şiddetleniyor 🤦
Gulay77 oykusss ilaç falan vermedi mi dr bana dün verdi 2 tane bulantı için bugün içtim çok şükür daha iyiyim
Hll oykusss ah bulantılardan ne çektim😞inşallah hemen düzelir. Şuan 10 hafta olacagız azar azar kurtuluyorum çok şükür darısıda size. İlk gebeligim harikaydı ama bu minik sıpa beni mahvediyor☺️Düsük tansiyonda cabası
oykusss Gulay77 Doktorum şuan bı bekleyelim diyor midenin istediği şeyleri ye diyor ama midem birşey istemiyor , yarın tekrar ariycam bı ilaç tavsiyesi alicam , verirse ilaç çok makbule gecicek 😔
oykusss Hll Ye tabii bitanem yaa bende korkuyordum. Bı araştırdım baya bı folik asit varmış içinde 😍 Çekirdeğin zararı olmaz alkol değil sigara değil kimyasal yok 🙄 Birazcık tuzda kavurup o paketliyorlar işte. Bende simsiyah olan çekirdekler var ya onları çok seviyorum 😍