Turkan38 Zlmdmrhn aynen canim progestanı sancı icinde veriyorlar rahimin tam büyüme zamani suanki süre bebegin buyume hizi dusunceye kadar devam eder bana normal dedi ama yinede ihmal etme git rahim boyunu olçtür
Zlmdmrhn Turkan38 Evet yarın gidicem bakalım.şans bugün tatile denk geldi benimki de.inşallah normaldir.
Turkan38 Zlmdmrhn korkma iyi düsun iyi gelsin kanama yokmus streslenme rahmi kasarsın Allah esirgesin
Betzm Zlmdmrhn canım inip temizlik yapsam yok demeyecekler ay bi garipler 😏 ben evimde bile temizlik yapmıyrm hiç eşim yapıyo herşeyi
Zlmdmrhn Betzm Zaten öyle olur inanki okadar iyi anlıyorum ki ama dedim gibi bebeğimiz herkezden herşeyden öncelikli.ben adıma konuşayım yapsamda yapmadı derler,yapmasamda yapmadı derler.hiç yapmam daha iyi😊
Zlmdmrhn Turkan38 Çok sağolun gerçekten.İlk gebelik olduğu için herşeyden korkar oldum.ama agrım hafifledişükür.Rabbim bebeişlerimizi bize bağışlasın
Zlmdmrhn Turkan38 dün akşam agrım geçmeyince acile gittik.hemen serum ve igne verdiler.gerçekten çok iyi geldi.kasık agrısı diyip geçmemek gerekmiş.Şükür ki baktı ve rahimde kasılma var die.bebegim iyiydi ama kalp atışı falan
Rukiye2709 Zlmdmrhn benimde kaşık ve kalça ağrım vardı kitlenip kalıyordum işte yapmıyordum doktora gittim bi arkadaşın dediği gibi magnezyum ilacı verdi rahim genişliyor gebelikte en sık karşılaştığımız şey dedi ama içim rahat etsin diyorsan doktora git belki magnezyum ilacı verir
Zlmdmrhn Rukiye2709 valla ağrıya gece dayanamadım kalktım gitttim .benim doktorum 10 gün Yokmuş.dün serum iğne iyi geldi ama.baya rahatlattı
Miskokulum Zlmdmrhn vayy öyle birşey mi varmış 😳 ama acilden giriş yapsan bile özel muayene ücreti mi ödüyorsun ?? Mersinde özel doktorlar hep paraya dökmüş durumda işi neden devlete gitmeyi hiç düşünmedin ?
Zlmdmrhn Miskokulum forum yaşamda canm var.aynen muayene ücreti ödüyorsun.ama ilkim düşük olduğu için biraz tedbirli gitmek zorundayım.şehir hastanesine taşındı kadın Doğum orası çok kalabalık diyorlardı Suriyeli dolu hastanede.
Miskokulum Zlmdmrhn haklısın ben şehir hastanesine daha hi gitmedim ama özeller de paraya dökmüş durumda resmen
Zlmdmrhn smls19 öyleymiş aslında canım yaa ben hatta baya bekledim mesaj için baktım olacağı Yok kalkıp gittim.ilk de biraz hafife aldım böyle şeyleri düşük oldu😔bunda da ufacık şeyde duramıyoruz eşimle.