Zlmdmrhn 11 haftalığım ve kasıklarımda çok agrı var.özellikle sağ kasıgımda.sürekli dinleniyorumda ağır iş falanda yapmadım.Uzun süredir kesilmişti kasık agrım ama yine başladı sabahtan belli.
Misskokulumm Zlmdmrhn canım bugün geçti artık ama yarın mutlaka doktoruna git derim hemen uzan ayağının altına ayağını yüksekte tutacak minder yastık tarzı bir şey koy dinlen yorma kendini inşallah bir şey olmaz rabbim yardımcın olsun 🤲
Zlmdmrhn Misskokulumm Aslında sürekli uzanıyorum da sadece yemek yapacağım zaman ayaklanıyorum.sonra hep yatarım.neden oluyor anlamadım bir türlü yarın ilk işim doktora gitmek.inşallah kötü bişey olmaz
Kbramsa Ben şuna dikkat ettim regl günlerime yakın o günler çok kasık ağrım oluyor 12. Haftadayım 2 gün önce yine çok ağrım oldu mesela
Zlmdmrhn Kbramsa bilemedim ki 2 haftadır yoktu kasık agrım yine başladı.sürekli kontrol ediyorum kanama varmı yok mu die
Turkan38 Zlmdmrhn kanaman yoksa cok elhamlanma tabi ihmal alma ama rahim bu zamanda cok buyudugu icin yaparmis bendede oluyordu doktor normal dedi bide zayifsan eger daha cok vuruyor progestan fitil verebilir
Kbramsa Bende öyle hep bi korku içerisinde kanama var mı diye bakıyorum ama rahim de her gün biraz daha büyüyor onunla da alakalı olabilir canım bu ilk aylar hepimiz aynıyız sanırım hep bi panik☺️
Zlmdmrhn Kbramsa inşallah canım yaa doktora gidene kadar yüreğim ağzımda.günler geçmek bilmiyor sanki.
Zlmdmrhn Misskokulumm inşallah normaldir bi arkadaş rahim genişledikçe olması normal dedi ama içim bir rahat etmedi
Misskokulumm Zlmdmrhn evet rahim genişleyince kasiğa baskı yapıyor ondan oluyor canm için rahat olsun 😘
Zlmdmrhn Turkan38 aslında progestan kullanıyorum hamileligim başından belli.çok teşekkür ederim.içim rahatladı biraz ve agrılarım hafifledi
Betzm Kızlar bende 11 haftalıgım ayy kayınvalidemdeyim eltimin evi alt katta temizlemiyor evlenecekler bişey yapamıylrum yemek bulaşık arada inip çıkıyorum eve gitsem laf olacak belim filan ağrıyo çok bişey değilde mutafaga filan bakıyorum bişey olmaz inş değil mi fırsat buldukca ayaklarımı uzatıyorum
Zlmdmrhn Betzm Valla canım hamilesin hani kimse kusura bakmaz sen merak etme.bebişlerimiz iyi olsunda onlarda biliyor ki hamileligimizin ilk ayları çok riskli şu 4 ayı atlatsam rahatlayacam
Turkan38 Zlmdmrhn aynen canim progestanı sancı icinde veriyorlar rahimin tam büyüme zamani suanki süre bebegin buyume hizi dusunceye kadar devam eder bana normal dedi ama yinede ihmal etme git rahim boyunu olçtür
Betzm Zlmdmrhn canım inip temizlik yapsam yok demeyecekler ay bi garipler 😏 ben evimde bile temizlik yapmıyrm hiç eşim yapıyo herşeyi