SevdaNurum Mayasey benim bildgm kadarıyla işaret ve orta parmağıyla 2yapıp iceriye giriyor orada acıp kapıyor🙈ama yanlş da biliyo olablrm🙈😊
Mayasey SevdaNurum bazıları çok acıdığını söylüyor da.. O yüzden dedim.. Sadece parmağıyla ulaşabilir mi bilemedim ama kolunu soksa herkesin acır yani.. Ay bilemedim 😐
peperutka SevdaNurum Cok kisa suruyor zaten 1 dk filan.Oyle abarttiklari gibi de degil.Aciklik kontrol etmekle ya da alttan muayeneden pek farkli gelmedi bana
Annee1 Mayasey iki parmağıyla kontrol ediyor ama fazla acimiyor çünkü jel kullanıyor kontrolden önce öyle bakıyor dayanilmicak bişey değil yaptiramicak olsaydım ben yaptiramazdim bir en fazla iki dk sürüyor korkacak bişey yok 👍
Mayasey Annee1 Bi arkadaşım dedi çok acımış. Doktoru bayanmış hiç nazik değildi dedi. Galiba kolunu sokuyo dedi ondan korktum normalde çok jinekolojik muayene oldum hiç canım yanmadı
Annee1 Mayasey benim dr erkek birazda bilerekte erkek Dr seçtim bayanlar biraz katı oluyor bu gibi durumlarda yada bana öyle denk geldi bilemiyorum
SevdaNurum Mayasey yok ya öle şey olur mu abartmış bence😅 Zaten icerde bebek var kol nereye gideblr 😅
SevdaNurum Mucizemiz4735 canım dr na göre degşyor sanırım. Burada 35 36 haftada yapanları da okudum. Ama sonlara doğru yapılması en doğrısuymuş tabi herşey normal gttği sürece. Yarın inşsallah 38+1 olucaz. En başından dr muz bu hafta yapıcagnı sölemşti zaten👍
Denizdemir 2 gün önce çatı muayenesi oldum korkacak hiç bir şey yok İnanın. 2 parmakla yapılan bir muayene kesinlikle bir ağrı sancı hissetmiyorsunuz gözünüzü boşuna korkutmayın en fazla 5 sn sürüyor kendinizi kasmayın yeter. ☺️
SevdaNurum Mnkmucizem catı Muayenem yapıldı canım az önce😊 ya hic bişey miş. Boştan yere okadar stres yapmışım 😊 5 sn kadar sürdü. Hic bişey hissetmiyorsun cok haff bi parmağın girdgni hissediyosun okadar agrı acı sıfır😅 bittgnde bumuymuş yani dedim😅😅😅