mamyfat93 Kızlar yünlü bebek battaniyesi var ama fiyatı çok pahalı . Sizin aldığınız kullandığınız yada bir yerde gördüğünüz oldu mu
Momymomy41 mamyfat93 kuzum yün alerjik olabiliyor ben çeyizime almıştım kaz tüyü yırgan ve de yün yorgan eşimin alerjisi çıktı ikisi de çöp oldu neredeyse bin tl vermiştim ikisine 6 sene önce.. Bi de bebekte de yüne karşı alerji olursa çöpe gitmesin paran
omertosvedos mamyfat93 kendiniz yapmayı deneseniz ? Pamuklu hazır battaniye ipleri var. Ben beş tane aldım yaptım, arkasına da astar diktim rengine uygun. Hastanede onu kullandık sıcacık da tuttu valla 👍🏻
Uykusuzgeceler Uykusuzgeceler https://i.hizliresim.com/gra5gO.png 300 TL verme bnce benm de bebegım erkek bu sayfaya bayılıyorum çok güzel şeyler var
mamyfat93 omertosvedos hangi markanın hangi ipini kullandınız hatırlıyormusunuz ☺️ Düşündüm öyle aslında ama bilemedim nasıl olur
omertosvedos mamyfat93 çok güzel oluyor inanın ☺️ Alize puffy ipin adı beş tanesinden kocaman battaniye çıkıyor
Deletedmom133 mamyfat93 ben cicimden peluş battaniye aldım kendimde peluş kullanıyorum çok sıcak tutuyor memnunum hemde 25 tl ye almıştım indirimdeydi🥰
mamyfat93 Uykusuzgeceler Banada çok fazla geldi ama bi tarafı yün diğer tarafı triko bi battaniyeydi. Buda güzelmiş canım
Deletedmom133 mamyfat93 güzel oluyor yumuşacık benim aldiğimda indirindeydi en son 40 tl olmuştu kalın inceleri 24 falandı bak istersen 😀
FSCMK mamyfat93 220 gördüm bende canım pahalı herşey neyseki o battaniyenin örmesi kolay ayrıca kaynanam yaptırmış evlenmeden önce 😂
Momymomy41 Mayasey ben de o zamanlar çok cahildim ve malesef bilinçsizce almış bulundum nsıl yapıldığını bilmiyodum😔
yummyaras mamyfat93 yün tavsiye edilmiyor yenidoğan ise biz tercih etmedik evet fiyatlar cok pahalı ayrıca
Arzymn mamyfat93 3 tane yünlü battaniye örmüştüm, 3 ünü de kullanmadım, penye battaniyeler çok daha kullanışlı, hele alerjik bir bebeğiniz varsa. O yüzden okadar para vermeyin bence..