Hzlhakko Derinaras ay hadi gözün Aydın beklemene değdi düşükken yaptırsan daha çok düşünüp kafana takardın şimdi yükselmiş için ferahlamıştır sen artık hamilesin ona göre davran uzanma ayakta durma temizlik vs üstüne düşme fazla
Derinaras Iremsercan demekki bizimkiler gec döllendi benimde beş haftalık 3 günlük olarak cıkıyo ama. Değerim düsük gerci değer aralıkları yazıyo ya sonucta yan tarafında benimki 211.4 2117 olsaydı 5 haftalık cıkıcaktı 😬
Iremsercan Derinaras Ya iki gündür kanamam vardı 😕doktora gittim düşük tehlikesi yok dedi ultrasyonda bebek görünmüyor kan tahlilerinde görünüyor o kadar korkuyorum kii😢😢
Derinaras Happmoml hamileyim canım yazdım ama yukarda görmedin sanırım bu aksam ikinciye yine verdim 11 gibi cıkıcak sonuc inşallah değer yükselmistir
Iremsercan Hzlhakko o kadar korktum ki yoksa bebek yokmu falan diye ama hisediyorum allahin izniyle bebegime hic bisi olmadi 🤗🤗👼👶
Gulzade Yaaa bütün yazışmaları okudum hamile çıkmanı o kadar istedim ki okurken vee sonundaa cok sevindim Allah kucağımiza almayi nasip etsin insallah ben adetime 2 gun kala yaptim o kdr sabirsizim hemen gosterdi kendini 😂 ilk adet gunumde se 271 çıktı kan degerim😂
Hzlhakko Iremsercan yok yok merak etme 1 haftalık gecikmeler olabiliyor ben hep doktorun dediği tarihten 2-3 gün sonra randevu aldırdım garanti olsun diye