Derinaras Hzlhakko evet süte baslasam iyi olcak ya bende ☺️ Hem bebişi besler öğrenmeden öncede vitaminlerimi alıyodum hemen öğrendikten sonrada keçi boynuzu özü falan icmeye basladım simdiden 😂
Hzlhakko Derinaras hadi hayırlısı olsun canım çok sevindim ☺️☺️☺️ o yükselir düşünme artık kötü şeyler müzik aç film izle birseylerle uğraş düşünme stres en kötü şey
Goncagl Derinaras hayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bizde 4+2 olduk yeniyiz 😅
Derinaras Goncagl inşallah canım değer biraz düşük geldi bana ama hayırlısı artık ne diyelim😬 sanada hayırlı olsun insallah kucağına almak nasip olur ☺️
Goncagl Derinaras takma kafama en iyisi bu çünkü rabbim hayırlısı neyse onu yapiyo zaten bak benimde ilk gebeligim kalbi durduğu için sonlandı şimdi bende korkuyorum bişey olcak diye Ama rabbim korur onları merak etme sen içini ferah tut ☺
Goncagl Derinaras daha bugün verebildim sağlık ocağına kanı yarın kapalı perşembe alcam sonucları bakalim
Derinaras Hzlhakko doktorumda hayırlı olsun gebelik var iki gün sonra tekrarlayım dedi bide baya iyi bi folik asit yazdı yani içeriğini okudum cok amaclı gibi 😂 regenesis max
Hzlhakko Derinaras ay hadi gözün Aydın beklemene değdi düşükken yaptırsan daha çok düşünüp kafana takardın şimdi yükselmiş için ferahlamıştır sen artık hamilesin ona göre davran uzanma ayakta durma temizlik vs üstüne düşme fazla
Iremsercan bende 3 haftalık hamileyim son adet tarihim 24.03.2019 uygulamada 5 hafta diyor iki kere kan testi yaptim pozitif çıktı bi kere de idrar testi yaptim silik çıktı perşembeye doğum doktoruna giderim 😊😊
Derinaras Iremsercan demekki bizimkiler gec döllendi benimde beş haftalık 3 günlük olarak cıkıyo ama. Değerim düsük gerci değer aralıkları yazıyo ya sonucta yan tarafında benimki 211.4 2117 olsaydı 5 haftalık cıkıcaktı 😬