Minikaydoganlar Mrv60 dün bende magnezyum kullandım ilk kez doktor yazdı normalde geceleri yarım saate bir uyanırdım dün Bi uyudum sabah kalktım 😂
Rubu Minikaydoganlar geceleri kullan tam uyuyacagin zaman kullan birde hemen lavaboya gitme çıkıyor çünkü
Minikaydoganlar Rubu ya benüm yarım saatte Bi lavaboya gitme ihtiyacım geliyor azcık idrar olsada sıkısık hissediyorum ama sabredicem Bi süre
Rubu Minikaydoganlar ağızdan yazsa da Dr vajinadan dediyse öyle kullan bende bakmistim ama Dr u dinle sen bence
annevebebek17 Mom72626 canim bende suan 7+5 günlük hamileyim benimde biraz kanamam olunca doktorum progestan 200mg verdi sabah aksam kullanıyorum ama ara ara yine kanamalarim devam ediyor normal mi ne zaman geçer
mrvsoydan Minikaydoganlar Canım oral yolla da alınıyor aynı ilaç fitil olarak ta ben 13. Haftamda vergi doktor aynı ilacı 1 ay kadar ağız yoluyla kullandım sonra 1 ayda fitil olarak al dedi yani iki türlü de kullanabilirsin ama doktorum ne dediyse o şekilde kullan
Aysunaykut Minikaydoganlar anladım başladınız mı peki ilaca ağızdan alınca inanılmaz baş döbmesi yapıyor belki de o yüzden söylemiştir doktorunuz
Minikaydoganlar Aysunaykut dün gece vajina dan kullandım ama dogru yaptım mı bilmiyorum bugun daha dikkatli kullancam vajina dan kullanınca Bi. Etkisi olmuyor diyorlar