2cocuk2kopek Minikaydoganlar enfeksiyon oyle illetki kuzum tam geciyo bi daha geliyo ya 😕 atlattiysan vajinal al canim 😊
Minikaydoganlar 2cocuk2kopek yolculuk sırasında yakıt almak için durdugumuzda lavaboya gittim mecbur çok sıkışmıştım peçeteye sildim tam oturmadım bile orada enfeksiyon kapmısım çok dikkat ediyordum çok ağrılıydı ya baya acıyordu
EbruKrhn Minikaydoganlar canım her iki şekilde de alınıyor bn ağızdan kullanıyordm daha sonra vajinal yoldan aldm doktorum söylemişti
Minikaydoganlar 2cocuk2kopek çok kullanılan ortama girince ne kadar dikkat edersen et oluyor işte inşallah sağlıcakla çocuklarımızı kucagımıza alırız
NurdanHakan Minikaydoganlar vajinadan fitil gibi kullanabilirsiniz ben o şekilde kullandım yan etkisi bulantı bas dönmesi olduğundan doktorlar vajinal yoldan fitil gibi kullanılmasını öneriyor
Busimss Minikaydoganlar onun 100 mg olanı da var canım ikisi de hem vajinal hem ağızdan alınabiliyor doktoruna da mesaj atıp sorabilirsin istersen ama iki yöntem de olur
Minikaydoganlar Busimss o zaten vajina demişti ama reçetede ağız yoluyla yazıyordu kafamı o karıltırdıda her iki şekilde de kullanılıyormuş teşekkür ederim ☺️
Mrv60 Minikaydoganlar canm aynı sorunu bende yaşadım birsonrakş doktora gidip sorduğumda iki türlü de kullanabikeceğümi söyledi bende ağızdan kullanıyorum
Mrv60 Minikaydoganlar bende yan etki olarak sadece uyku yapmıştı yatmadan yarım. Saat önce içiyorum busayede gece uyanmalarım hem azaldı hemde daha rahat uyur oldum
Minikaydoganlar Mrv60 dün bende magnezyum kullandım ilk kez doktor yazdı normalde geceleri yarım saate bir uyanırdım dün Bi uyudum sabah kalktım 😂
Menis21 Minikaydoganlar Vajinadan alırsan daha rahat edersin ağızdan alınca baş ağrısı baş dönmesi ve bulantı yapıyor ben vajinadan aldim doktorumda öyle söyledi zaten.