Mia01 Eylem2019 bende randevu alacam üç doktordan birini sececem artık az kaldı inşallah memnun kalırsın doktordan
Yaser27 Sdakrbs evet bende öyle duydum valla ben riskli bi ameliyat için değer diye ona gitmiştim o yüzden memnun kalmıştım
Aienma BFerayeY bende kendi isteğimle sezeryan olacağım canım defa life de. Doktorum dışardan gelecek. Özel muayenesi var. Bu hastane ile anlaşmalıymış
BFerayeY Aienma valla canım genel olarak copu hastaneye gittim antepte coğundan iyi temizlik ve personel bakımından.. Memnun kalırsın. Benim gibi pimpirikli Bi insan orayı beğendiyse.gün belli mi
Sdakrbs Yaser27 riskliyse değer tabiki sağlıkla para ölçülmez zaten ama normal giden bi durum için bana çok pahalı geldi
Yaser27 Sdakrbs aynen bana da çok pahalı geldi antep de doğum yapmayı düşünüyordum kendi doktorum diye ama fiyatını duyunca geri istanbul da ki doktorumda yapmaya karar verdik çünkü o kadar para yi bebeğime harcarım diye düşündüm
Sdakrbs BFerayeY o ayrı bi mevzu zaten 😃 riskli bir gebelik olur sorunlu bir gebelik geçirirsin o zaman verdiğin paraya değer gerekirse daha fazlasını verirsin ama normal bi gebelik geçiriyorsak bence verilen paraya yazık 🙄
seymaaygunsafca Bende sanko ali irfan güzele gidiyorum memnun kaldim birgunde hastanede yattm gayet ilgililerdi
elifatma1234 Aienma hm. Medicalparktayken gitmiştim hiç memnun kalmadım, benim rahim filmimi çekti, rahmimin t oldugunu küçük oldugunu söyledi, onun yüzünden boşu boşuna histeroskopi olmustum. Halbuki gayet iyiymiş rahmim
Aienma elifatma1234 bilmiyorum canım bende çok şükür bi kötü rahatsızlık olmadı. sorun yaşamadım.Ameliyatıma girecek 🤷🏻♀️
elifatma1234 Aienma inşallah sorun yasamazsın canım. Benim şansızlıgım memnun olanda var olmayanda. Ben böyle bir durumla karsılastıgım için memnun kalmadım. İnşallah sorunsuz bi doğum gecirirsin
Nazligms Aienma defa life ta Fatma esin karcı var, ben özel muayeneye gidiyorum ama tüm tahlil vs o doktordan yaptırıyorum, 5-6 gebe arkadaşımda Fatma hanıma takipli hepsi de çok memnun. Hastane olarakta temiz ve yeni tavsiye ederim🤗
Gzmcnrates Mia01 bende ncr ye gidiyordum cok kalabalık oluyor hastane emel hanıma gidiyordum bana bebegin asagıda oldugunu ayakta durursam yürürsem erken dogum olabilecegini söyledi ama rapor vermedi calışmaya devam ettim işten gelip ayaklarımın altına yastık koyup yattım hep 40 günüm böle gecti aslen Balıkesirliyim ve dogum burda olacak buraya geldim doktora gittim herseyin normal oldugunu her hamile kadar hareket edebilirsin dedi o günden bu yana cok gezdım 12-13 bin adım attıgım gün oldu hiç bişey olmadı 40 günüm zehir olduyla kaldı o yüzden tavsiye etmıyorum aslında konuşken iyi bayan ama ben bunu yasadım
Mia01 Gzmcnrates uzuldum senin icin neyseki ciddi bisey yokmus ben de emel hanıma randevu aldım cumartesi ilk defa gidecem bakalım memnun kalmazsam başka doktor aramaya devam 😄
Gzmcnrates Mia01 kendisi cok konuşkan biri acıklıyo herseyi o konuda cok memnumdum ama sanszlık yasadık senin için iyi olur inş 😊