Aybukeshn Uygulamaya göre son 1 gün 💃🏼 Sezeryan günüme 3 gün 🤷🏼♀️ Ne heyecanlı bir bekleyiş demek isterdim ama ben fazla rahatım sanırım sezeryandan dolayı. Benim gibi olanlara selam olsun ordasınız biliyorum kızlar 💃🏼
Gulsahural Aybukeshn ben sun 6 7 leri göreyim aetik teklere düşeyim gunler geçmiyor normal doğum gözüküyor şuan ne zaman gelir 40i geçer mi ki erken gelecek diyordum ben kesin oğlum ters köşe yapıp 40i geçecek ne yapayım ben 😀😀😀
Eymenata Aybukeshn bende Cuma sezeryan olacagim psikolojik mi bilmiyorum ama 2 gundur cok agirlastim 38+2 yiz🙄
Rabiaeser Gulsahural sende benim gibisin tekli sayılara düştüm ne gelen var ne giden 41 görücem herhalde bnde 😂ramazanın ilk günü millet orucluyken gidicem heralde içime öyle doguyor😂😂
Assda Benimde son 2 normal Doğum denildi sancım suyum agrım hiç bisey yok gelmeyecek niyeti yok sanırıım 😔
Ebruelaefsa Son 6 gun uygulamaya gore ama bende de ne gelen var ne giden sadece adet agrisi gibi kasıklarda agri var
Tugcehar87 Aybukeshn allah bize de nasip etsin inşallah benim daha 66 günüm var sezeryanı sizin tercih ettiniz benim doktorum normal Doğum konusunda çok ısrarcı