Evinttnc Ben bugün ilk defa hastaneye gittim doktor bana progestan verdi sizce sadece düşük tehlikesi olana verilmiyormuydu bu ilacı ben öyle biliyorum ama yanlış mı biliyorum bilmiyorum ?
Haribo42 Evinttnc bazi doktorlar onlem amaclida veriyor sen kullan doktoruna guven zarari yok faydasi var😘
2cocuk2kopek Evinttnc Aynen canim haftasi kucuk olanlarda dusuk tehlikesi. Haftasi buyuklerde de erken dogum riskinden veriliyor.
gozz Evinttnc ben de kullandım canım tehlikesi olana değil de %80 tüm hamilelere veriliyor endişelenme
Evinttnc Haribo42 ben daha önce bi tane kalp atışı yok diye aldırdım ama düşük tehlike de vardı bu ilacı vermiştiler hani biraz farklı gördüm
Snglfth Evinttnc önlem amaçlı vermiş olabilir faydalı bir ilaç tedirgin olmayın genel olarak bir çok insan kullanıyor bende kullanmayınca rahatsız hissediyorum kendimi
Betulackln Ben kullanıyorum suan düşük riski var var ama burdada cok okudum daha once genelde herkese veriliyor sadece dusuk riski diye bisey yok yani vardir doktorunuzun bi bildigi
Evinttnc Betulackln doğrudur kafamı kurcalıyordu ama beni maf ediyor o ilaç doktoruma söyledim vaginal fitil olarak al dedi
Bilgeatamn Evinttnc bende kullandım canım genital yolla aldım bende daha önce problem yaşadığım için verdi sanada tedbir amaçlı vermiştir belki
2cocuk2kopek Evinttnc O zman tedbir amacli vermistir canim kullan sen bir etkisi yok bende kullanmistim hamileligimin basinda. Simdide erken dogum riski yuzunden kullaniyorum.
Babychucky Evinttnc vajinadan alın daha etkili ayrıca ağızdan alındığında mide bulantısı halsizlik yapıyor kendinize eziyet etmeyin kullanın mutlaka
Snglfth Evinttnc ağızdan alınca var acillik olmuştum kendimden geçtim konuşamadım vs çok ağır atlattım ilk sonrasında vajinadan almaya başladım doktor tavsiyesi ile ve daha çok etkisi varmış vajinadan alınca yani olumlu anlamda başından beri kullanıyorum
Verda Evinttnc bana da verdi hem de 4. Aya kadar kullan dedi düşük riski için değil tedbir amaçlı vermiş
Evinttnc hena hayır ilaç yazmıştı eczanede ögrendim bana vitamin hapları yazdım kullan Cuma’ya gel yanıma dedi