Fdnlkmn rabbim buyuktur şüpheye dusmeyin hic bir zaman bakin ben 18 yaşında evlendim evlendigim ilkk ay hamile kaldim ama kimyasal gebelik di dustu sonra 10 ay cocugum olmadi doktora gittim pko dediler yıkıldım sanki her ay birsuru test birsuru arastirma herseyi gebelik sanma ve daha bir suru sey ne kadarda kotu gunlerdi rabbim gostermesin birdaha ama simdi nikahimizdan bir yil sonra ayni gun adet oldum dogum gunumde yumurtlamam olmuştu isyerinde kafama kasa dusmustu emara bile girmiştim dusunun ama sonra nisanda evlilik yildonumumuzden 4 gun sonra hamile oldugumu ogrendim simdi evimize bahar geldi ben kotu dusunmuyorum artik esimle sabirla bekliyorum bir sonraki randevuyu aklimdan hep birdaha ya hic cocugum olmazsa gecmisti ama rabbim sanki nasil benden suphe edersin der gibi gonderdi bana kuzumu simdi bu saatlerde mide rahatsizligimdan uyuyamasamda deger insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz uzun oldu ama umudunu kaybetme umut var rabbim cok buyuk hemde cok sukurler olsum bu gunleri gosterene