Semisko Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı kan tahlili yapıldı b12 eksik. 25 haftamdayım daha önce hiç b12 takviye verilmemişti. Doktor direkt iğne yazdı yaptıramam dedim hapla olmaz birden yükseltmemiz lazım dedi. B12 eksikliği için başka ne yapabilirim
denizannee Semisko bende de b12 eksikliği çıktı doktorum hemen iğneye başlamayalım belki ilaçla yükseltebiliriz demişti 15.haftamda. şuan 23 haftalığım hala kullanıyorum geçen hafta kan testi yaptırdım normal çıktı
Semisko [silindi] vurdurmadım değil vurdurmak istemediğim için nazlandım doktora hap yazsın diye olmaz dedi birden yükseltelim bebek çok çekiyor hap yeterli değil dedi
[silindi] Semisko valla hergün hergün haptansa haftada bir iğne inan ondan daha kolay zaten birsürü hap içiyoruz
Doga_deniz N_e_s_e Semisko Hamilelikte ciğer yemeyin diyo doktorlar bazı değerleri çok yükselttiği için bebeğe zarar veriyomuş
LeylaCan Semisko iğne haricinde cok bise fatda etmiyor maalesef. ben hap denediğimde hamile değilken doktorum sadece kandan emiyor vücudun demişti. ve baya düşük b12 in bence iğne vurdurmalısın. cok acıtmıyor ben de korkarım iğneden yakan bi iğne değil. ❣️