blackeagle Bkr benimde ilk zamanlar yüzüm iltihaplı sivilceydi kızım olcak 34.haftamdayım şimdi cildim pürüzsüz oldu :)
Aysegul27 Bkr hayirlisini nasip etsin rabbim insallah. Bizimde gonlumuz hep kizdan yanaydi ama Rabbim ikinci kez erkek anne babasi olmayi nasip etti cok sukur ❤️ Saglikli olsunlarda gerisi teferruat
Kader5516 Busraktnc yani olabilir ama benim çok fazla artmıştı ben genelde bu tür şeylere inanmıyorum 😊
AnlatmayaGerekYok Bkr herkesin farklı farklı. 38 haftalığım cildim güzelleşti sivilce hiç çıkmadı saçlarım gürleşti önceden dökülürdü
260814 Bkr inanmayın böle şeylere cildim çok bozuldu benimde ama oğlum olacak daha yeni düzeliyor cildim 35 hafta 2 günlüğüz
Hcrshra Bkr Kız annenin güzelliğini alır derler ama benim kızımda ciddi anlamda hiç olmadığı kadar güzel olmuştu cildim şaşırmıştım şimdi ikinci gebeliğim ve erkek bekliyoruz 17 haftalığım sürekli bir yerlerden sivilce peydah oluyor deli oluyorm 😂
EsraAktas123 Bkr Bende 15+2 yim benimde üç hafta öncesinden yüzümde sivilceler başladı ve çok çoğaldı geçen hafta doktor kontrolümde kız bebişimin olucağını söylediler