Gulsahseyreek Zeynepkizilgul belim ağrıyo sürekli sadece kasıklarımada ağrı giriyo ama daynlmcak bişi değil normal galba yine tık yok
Bezelyeninannesi Gulsahseyreek benım gecen hafta nişanım geldı 2 cm acılıgımda var bugun bel agrım ve adet agrısı gibi agrım vr uykumda bile hissettim ayaklarıma kadar vuruyor acaba dogumsancısı mı bilemedim 39+3
Gulsahseyreek Bezelyeninannesi benmde öleydi akşam ayağma vuruyodu ama bugün sadece belm ağrıyo annemle konuştm çişin gelcekmiş gbi oluyo dedi çok sıkışınca o dedi ozman oluyodr dedi normal bel ağrn olması dedi
Gulsahseyreek Bezelyeninannesi yani bel ağrn falan normal dedi doğum ağrsı çok sık olur anlarsnn dedi ama anlamam dye korkuyom
Bezelyeninannesi Gulsahseyreek bende anlamam diye korkuyom acile gitmektende bıktım artıl sancıdN kıvranınca doktora gidecem karar verdim
Eymenata Tunaecem bende simdi bununla ilgili post actim az once sag kasiga dogru batma sizlama gibi degisik yururken mahvediyo beni bebegin baskisina bagli olabilir demis doktorum normal mi sizce? 3 gun sonra sezeryan olacagim bende 38+2 yiz bugun
Nuribasak Gulsahseyreek bişey yapmıyorlar canım gitsen bile nst ye bağlıyorlar bide gelip gidip açıklık var mı diye bakıyorlar