Gulsahseyreek Bu sancı nasıl bi ağrı acaba yardım edermisniz bazıları anlamadm ben sancım olup olmafığını adet ağrısı gbi falan diyor şuan ağrm var ama şiddetli değil Nasl anlıycam
Gulsahseyreek Tunaecem belime aşırı ağrı vurdu bugün ayağmn üstne zor bastmnsonra geçti ama nasıl olcak bilmem
Eymenata Tunaecem bende simdi bununla ilgili post actim az once sag kasiga dogru batma sizlama gibi degisik yururken mahvediyo beni bebegin baskisina bagli olabilir demis doktorum normal mi sizce? 3 gun sonra sezeryan olacagim bende 38+2 yiz bugun
Pinaratbas Benim de geçmeyen bir sırt ağrım var ve vajinam da bir ağrı var sık sık da sertleşme oluyor karnımda ama bir düzende değil 🙄🙄 ne zaman doğacak bu çocuklar 😪😪
Gulsahseyreek Zeynepkizilgul bi ikikere oluyo sonra geçyo acaba heycanmı yapıyom kaçıyo gdidiyomu anlamadm ben ya gelsede acabamı demekten rahatlasam
Popmum Sancıyı tarif edeyim hemen göbeğinin hemen üstünde birden bi şişkinlik oluşuyor o yaklaşık on onbeş saniye sürüyor o sırada kasıklarına bir adet sancısı giriyor karnın sanki ishalmişsin gibi dalgalanıyor sonra şişkinlik iniyor ve belli süre sonra yeniden o gergin ve şişkin bir hal alıyor düzenliyse doğum var demek düzensizse yalancı sancıdır
sezinko Popmum bence siz hasta eye gittiğinizde müthiş bi açıklığa kavuşmuş olacaksınız ve şaşıracaksınız içime öylr doğdu hayırlı doğumlar
Gulsahseyreek Popmum şişlik oluyo ama bebeğin hareketinden oluyo o anlayblyrm ara ara oluyo ağrıda ara ara giriyo ama şiddetli değil bana dyolar kaynanam falan sancı olsa dayanamassın ağlarsır bağra bagra dyo ama doğuranlar öle demiyo anlamadm bişşi
Popmum sezinko canım ben sezaryen doğum yaptım ama sancıyı da çektim birazcık 😅 açıklığım olsaydı normal doğum yapacaktım ama malesef bunca sancıya bir cm bile açılamadım
Zeynepkizilgul Gulsahseyreek şuan keyfini çıkarın bu sancıların 😉 sıcak duşa girin çok iyi gelicektir açılmam rahat olur ve yürü merdiven çıkabiliyorsan çık Rabbim kolay doğum nasip etsin tek avazda kurtulursun
Gulsahseyreek Popmum ve şişlik oluyo evet ama hareket ediyo sonra iniyo aşagı baskı yapıyo çişm var gbi oluyo ama ağrı yok baskı oluyo sadece bu noluyo şimdi ağrı yok ama dedklern oluyo
Popmum Gulsahseyreek her zaman sancıyı hissetmeyebilirsin acı olarak bu durumda nstye bağlanıp sancı mı değil mi kontrol ettirin ama tam sancı acıtır
Gulsahseyreek Zeynepkizilgul aminnn inşallahhh yaa duş alıyorm hep merdven çıkıyom iniyom ara sıra herzaman olmasada yürüyüşte yapym ama nazlı çıktı benmki 😇
Bezelyeninannesi Gulsahseyreek benım gecen hafta nişanım geldı 2 cm acılıgımda var bugun bel agrım ve adet agrısı gibi agrım vr uykumda bile hissettim ayaklarıma kadar vuruyor acaba dogumsancısı mı bilemedim 39+3