gh2019 Zencefillilimon aynen. Burada yazıyorlar ya hiç çıkmadı diye çok şaşırıyorum. Progesteron hormonu tek bizde mi var 😄
espalp nilaylaylaylay 12’den beri çıktı hatta çok belli. İç karnım geniş değilmiş bildiğiniz kocaman bi göbeğim var 🤦🏼♀️ Kendim de kiloluydum hamile kalmadan önce onun da etkisi var tabi
1ogrencianne nilaylaylaylay ben de 54 ile hamile kaldım 19. haftama girmek üzereyim dışarıdan hâlâ belli olmuyo ama dar giyince çıkıyo göbüş 2 kilo aldım 😊😂
DemetDigesu Melihadem evet canımm ta kendısı 💁🏼♀️ Gurbet zor bugunde eşim 4 gunlugune iş ıcın gıttı 🐈 oglusumla yanlız kaldım mıdem gectı bulantım cok sukur ama sımdıde ejderha var sankı ıcımde cayır cayır yanıyormm senın nasıl gecıyo cnm
Melihadem DemetDigesu benimde bı iyi bı kötü canm cok şükür bu günlere benim panik ayağım var bı yenebilsemm herşey daha güzel olcak ins
Menis21 DemetDigesu Çok Güzel Hayırlısı ile inşallah Allah bağışlasın. Benim daha belli değil cuma kontrolüm var bakalim doktorumuz görebilecek mi 🤗
DemetDigesu Melihadem ben emınım yeneceksın canım derın derı çn nefes al.. Benımde yıllar once olmustu hamıle kalmdan ılacları bıraktım 3 aylık oldum henuz bır sıkıntım yok
Melihadem DemetDigesu cok şükür canm hep aklıma kötü seneryolar geliyor tövbe tövbe sen de dua et canm rabbim kurtarsın
Busrayusraefe belgintugtek bende on haftalık gebeyim bugün tam olarak 🙂benimde üçüncü ikinciyi daha yeni Doğum yapmıştım on aylık bebeğim henüz göbeğim gitmemişti zaten 🙄şuan altınaylık hamile gibiyim 🙂