nilaylaylaylay Kızlar 12 haftalık gebeyim. Karnım çıkmaya başladı gibi geliyor. Acaba bana mı öyle geliyor ? 54 ile hamile kaldım. Daha tartılmadım ama bi göbek çıktı gibi. Sizin ilk ne zaman başladı ?
gizemmhmt nilaylaylaylay 26 haftalık olduk daha dışardan hamile olduğumu anlamıyorlar 🙈 çok fazla karnım çıkmadı, yok denecek kadar az. İç karnım genişmiş
DemetDigesu nilaylaylaylay bende 12+4 barız gobegım var ki 5 kilo verdım kusmalardan sımdı gectı cok sukur progestran hormonu o şişliği yapıyormus bebek kucuk daha yoksa
denizannee nilaylaylaylay 15te çıkmaya başladı yarın 23 olucaz inşallah ama hala öyle aman aman bi şişlik yok bende 56yla hamile kaldım. Herkeste farklı oluyor 🤷🏼♀️
Melihadem DemetDigesu siz İtalya'da olan hamissin demi gurbet zor oluyor mu tekmisiniz hamilelik nasıl geciyor
Sifauzun_2 Bende 23.5 haftalık hamileyim ama sabahları gören anlamıyor hamile olduğumu ama akşama kadar şişiyorum 😅
Agirmas Çok kilo almamama rağmen 6. Ayımda kocaman göbeğim var. Bu bünyeyle alakalıymış ve biraz da genetik. 3. Aydan sonra yavaştan büyümüştü karnım
mf_ozturk nilaylaylaylay bende 13+2 önceden hiç göbeğim yoktu şimdi sadece mini bir göbek var ama hamile gibi değil göbekli gibi :)
belgintugtek ilk gebeligimde 27 haftaliga kadar küçük ni göbeğim vardı şimdi 10. haftadayim bel bölgem göbeğim biraz cıktı 58 ile hamile kaldim 61 kilo olmuşum bile
Busrayusraefe belgintugtek bende on haftalık gebeyim bugün tam olarak 🙂benimde üçüncü ikinciyi daha yeni Doğum yapmıştım on aylık bebeğim henüz göbeğim gitmemişti zaten 🙄şuan altınaylık hamile gibiyim 🙂
Askkokuluyavrum nilaylaylaylay 16. Haftadan itibaren yavaş yavaş buyumeye başladı suan 19 dayim baya büyüdü 😔
Esenn1 nilaylaylaylay Ben 19 haftalığım çok minik bi karnım var ama dışardan hiç belli olmuyor kimse anlamıyor hamile olduğumu 😄 kişiden kişiye değişir kiminin ki geç çıkar kiminin ki erken ama 12 haftada karın çıkacağını sanmıyorum gazdır o büyük ihtimalle 😄
Zencefillilimon 17 haftalığım bayağı belli ediyor kendini erken çıktı karnım sanırım iç karnım hiç Yok 😞
gh2019 Zencefillilimon aynen. Burada yazıyorlar ya hiç çıkmadı diye çok şaşırıyorum. Progesteron hormonu tek bizde mi var 😄
Rknvlkn nilaylaylaylay 19. Haftada başladı 20 haftalığım şuan ve hala Hamile gibi değilim dışarıdan farkedilmiyor
Dorukunannesi95 nilaylaylaylay ayyy canim ben de 11+4 teyim şuan. Sanki gobegim cikiyor gibi ben boyle gobekli biri degildim eşim de aynisini soyledi ama erken degil mi yaa niye oyle oldu
DemetDigesu Melihadem evet canımm ta kendısı 💁🏼♀️ Gurbet zor bugunde eşim 4 gunlugune iş ıcın gıttı 🐈 oglusumla yanlız kaldım mıdem gectı bulantım cok sukur ama sımdıde ejderha var sankı ıcımde cayır cayır yanıyormm senın nasıl gecıyo cnm
Tgbnr123 nilaylaylaylay bnde 55 le hamile kalmstm 16.haftada ckti bnm karnm o haftalarmda cogunluk gazdn dolayi sisiyodu